Azi, incepe Premier League


In sfarsit o sa avem la TV fotbal de calitate pentru ca azi incep meciurile din Premier League. Vineri seara se intalnesc Arsenal si Leicester, iar casele de pariuri o dau favorita pe echipa din Londra. Leicester este o echipa de contra-atac si ii va pune probleme mari echipei care a ratat Top 4 in sezonul 2016-17. In trecut, Arsenal a avut mari emotii in primul meci al noului sezon. Ca dovada aveti mai jos meciurile din prima etapa disputate de Arsenal:

Arsenal 0-0 Sunderland in sezonul 2012
Arsenal 1-3 Aston Villa in sezonul 2013
Arsenal 2-1 Palace in sezonul 2014 (echipa gazda a castigat cu un gol marcat in minutul 93)
Arsenal 0-2 West Ham in sezonul 2015
Arsenal 3-4 Liverpool in sezonul 2016

In meciul de sambata dintre Watford si Liverpool nu o sa vedeti cele mai bune echipe in teren. Ambele echipe au probleme mari cu accidentarile. De la Liverpool lipsesc Coutinho, Lallana, Clyne. E posibil sa lipseasca si Milner(are o accidentare usoara).
De la Watford vor lipsi Deeney, Gray si Richarlison.

Dar cel mai asteptat meci pentru mine este Newcastle United vs Tottenham Hotspur
Newcastle United revine in Premier League si nu vrea sa fie o echipa mica in noul sezon, una care se bate la retrogradare. Dar orice echipa nou promovata trebuie sa castige puncte acasa daca vrea sa supravietuiasca. Iar in prima etapa pe cei de la Newcastle United ii viziteaza Tottenham Hotspur.
Tottenham nu a facut transferuri importante, dar echipa este sudata inca din sezonul trecut. Iar aceasta echipa se va infrunta cu niste cluburi din Anglia care au bagat mana adanc in buzunar si au cumparat jucatori de zeci de milioane de lire sterline.
Tottenham a terminat in forta sezonul trecut pentru ca a castiga 13 din ultimele 15 meciuri in toate competitiile. Singurele infrangeri au fost inregistrate in fata lui Chelsea 2-4 si cu 0-1 la West Ham.

De la oaspeti s-ar putea sa lipseasca Rose, Eric Lamela si Heung-Min Son. Ma astept la un meci cu goluri multe si cred ca pariul peste 2,5 goluri la acest meci pare o decizie buna.





Comentarii