Toate meciurile din Playoff din Champions League

Azi s-au tras la sorți toate meciurile din Playoff din Champions League. FCSB a picat cu Sporting Lisabona și a evitat echipe mult mai puternice ca Liverpool, Napoli sau Sevilla. Nici cu Sporting nu va fi un meci ușor. Această echipă din Portugalia joacă un fotbal de calitate, iar în Champions League a făcut meciuri mari împotriva lui Real Madrid in sezonul trecut. Sporting a cumpărat jucători de mare valoare printre care Jérémy Mathieu, care a fost jucătorul Barcelonei din 2014 până acum. Este un jucător greoi, dar dacă a jucat la formația catalanilor vă dați seama ce valoare are.

Sursa foto - Twitter Champions League

Champions Route

Qarabag vs Kobenhavn
APOEL vs Slavia Praha
Olympiakos vs Rijeka
Celtic vs Astana
Hapoel Be'er Sheva vs Maribor

League Route

Istanbul Basaksehir vs Sevilla
Napoli vs Nice
Hoffenheim vs Liverpool
Young Boys vs CSKA
Sporting vs FCSB

Hoffenheim vs Liverpool
Liverpool are cel mai bun lot din ultimii ani, Mane and Salah(transferat în acest sezon de la AS Roma) sunt letali în lateral, iar Firmino, ca 9 fals, este decisiv dacă are mingea la picior. Iar Coutinho este un din cei mai tehnici jucători din ultimii ani.
Hoffenheim a vândut 2 jucători importanți la Bayern Munchen. Aceștia sunt Niklas Süle și Sebastian Rudy, iar unul dintre ei era stâlpul apărării ehipei Hoffenheim. Cred că Liverpool pleacă cu prima șansă.
Arbitrul care se ocupă de schimbări va avea viață grea la acest meci. Cei 2 antrenori, Klopp și Nagelsmann, sunt foarte agresivi și vocali atunci când joacă echipele lor. Vor pune mare presiune pe cel de-al 4-lea arbitru sau oficial.

Nice vs Napoli
Sunt foarte curios dacă apărarea celor de la Nice va rezista atacurilor celor de la Napoli. Din păcate pentru echipa din Franța, a avut 2 trageri la sorți foarte grele în Champions League. În turul trecut a fost Ajax, iar acum Napoli.
Acest meci vă fi foarte interesant din punct de vedere tactic. Nice poate marca și în deplasarea fără probleme, așa cum a făcut-o pe terenul celor de la Ajax. E o întâlnire fotbalistică perfectă pentru un neutru, ca mine.

Comentarii

Trimiteți un comentariu