Ce cota are Messi pentru a marca in meciul cu Espanyol?


Ce cota are Messi pentru a marca in meciul cu Espanyol

Orice meci ar avea de disputat, Barcelona atrage cu siguranta atentia, iar unul dintre principalele motive este Lionel Messi. In week-end, in etapa a treia din La Liga, este programat un derby al Cataluniei: Barcelona - Espanyol. La casa de pariuri online Unibet, Messi are cota 1,48 pentru a marca; o cota foarte buna, daca tinem cont de faptul ca argentinianul a inscris 7 goluri in ultimele 4 meciuri contra lui Espanyol, jucate pe Camp Nou.

Messi si colegii sai de echipa ar putea face spectacol, asa ca se asteapta multe goluri (in 6 din ultimele 7 meciuri Barcelona - Espanyol, Barca a reusit sa inscrie minim 4 goluri). Cota pentru peste 2,5 goluri marcate de gazde este 1,66 la agentia de pariuri sportive online Unibet.

Valencia nu pierde cu Atletico

"Valencia are sansa sa puna punct unei serii de 4 esecuri consecutive in fata lui Atletico Madrid, in campionat. Cele doua sunt in prezent la egalitate in clasament, cu cate 4 puncte fiecare", spune Ionel Danciulescu, Expert Unibet, intr-o recenta analiza video postata pe YouTube. Valencia vine dupa un 2-2 la Madrid si are moral bun. "Liliecii" par sa aiba astfel capacitatea de a obtine un rezultat pozitiv, asa ca pariul recomandat este "Valencia nu pierde" - cota 1,76.

"Valencia a inceput foarte bine campionatul, dupa doua sezoane dezamagitoare. Se vede deja "mana" antrenorului Marcelino Garcia, cel care 3 ani consecutivi a reusit clasarea in top 6 cu Villarreal, dupa ce a luat echipa din Secunda Division. De partea cealalta, Atletico este la al treilea meci in deplasare si pana acum a aratat un bun apetit ofensiv, avand 7 goluri marcate", mai spune Danciulescu. O alta idee de pariere este pe scor egal la pauza (cota 2,10), scenariul validat in ambele partide directe din sezonul precedent.

Derby in Premier League

In prima liga din Anglia, meciul dintre Manchester City si Liverpool este in prim-plan. "Derbyul este foarte important in lupta pentru primul loc, ocupat dupa 3 etape de Manchester United, cu maximum de puncte. Cele doua sunt la egalitate, 7 puncte, din doua victorii si un egal de fiecare. Atat City, cat si Liverpool au nevoie de victorie, pentru ca o remiza nu ar folosi nimanui. Trupa lui Pep Guardiola nu a convins insa in primele 3 etape, spre deosebire de cea a lui Jurgen Klopp, care si-a trecut in cont o victorie mare cu Arsenal. Ca lot, un plus avem tot in dreptul cormoranilor, care s-a intarit cu puternicul Chamberlain, in timp ce City nu-i va putea folosi pe Sterling si Kyle Walker, suspendati", spune analistul agentiei de pariuri online Unibet.

Pe platforma unibet.ro, printre cotele excelente ce pot fi selectate merita amintite cele pentru "peste 2,5 goluri marcate" si "Liverpool nu pierde", adica 1,48 si respectiv 2,00. Aceste pariuri sunt propulsate de statistici: in 6 din ultimele 8 partide directe, atat Manchester City, cat si Liverpool au inscris; Liverpool a evitat infrangerea in ultimele 4 meciuri impotriva celor de la Manchester City.

Comentarii