Pariaza online la Winmasters si poti castiga pana la 555 Ron la prima depunere


Winmasters este unul dintre operatorii de top recomandati de PariuriSigure.com. Poti paria in siguranta acum la Winmasters si in plus, poti profita de cele mai interesante bonusuri si promotii. Jucatorii noi care se inregistreaza pana la data de 30 septembrie pot profita de aceasta oferta. Se acorda un bonus de pana la 555 Ron doar jucatorilor din Romania care reusesc sa indeplineasca toti termenii si conditiile impuse de operator. Poti avea parte de pariuri sigure fara sa risti nimic folosind pariul gratuit de la Winmasters.

Termeni si conditii de eligibilitate:
1.Bonusul se acorda doar persoanelor care isi deschid pentru prima oara un cont la Winmasters.
2. Bonusul este acordat dupa prima depunere de minim 40 Ron.
3.Se acorda acest bonus doar jucatorilor care efectueaza o depunere in maxim 14 zile de la crearea contului de jucator.
4.Pentru a profita de aceasta oferta introdu codul „Bonus555” inainte de a efectua prima depunere.
5. Nu se pot face retrageri inainte de a indeplini toate conditiile de rulaj. In caz contrar banii acordati sub forma de bonus sunt retrasi din contul de jucator.
6.Bonusul si suma depusa pe platforma trebuie rulate de minim 6 ori inainte de a solicita o retragere. Sunt eligibile pariurile simple pe cote de minim 1.75. Pentru pariurile multiple fiecare selectie de pe bilet nu trebuie sa aiba o cota mai mica de 1.35.
7. Pariurile pe handicap, sisteme de joc, Forecast/Tricat nu sunt eligibile pentru rulajul bonusului.
8.Nu poti efectua pariuri pe mize mai mari decat suma depusa, atata vreme cat trebuie sa indeplinesti conditiile de rulaj. De exemplu daca ai facut o depunere de 100 Ron vei primi 100 Ron gratuit. Suma maxima pentru pariuri va fi de 100 Ron pana la rularea de minim 6 ori a bonusului.

Indeplineste conditiile de mai jos pentru voucherul gratuit oferit de Winmasters
1.Jucatorii noi care si-au verificat contul si au efectuat o prima depunere primesc un pariu gratuit pana la 50 Ron.
2.Suma minima pentru prima depunere este de 40 Ron.
3.Pariul gratuit se plaseaza doar pe cote de minim 2.00. Nu sunt luate in considerare pariurile multiple.
4.Poti paria doar pe pariuri simple din oferta pre-meci.
5.Cu ajutorul pariului gratuit poti castiga maxim 150 Ron. Sumele care depasesc aceasta limita impusa de operator, vor fi retrage in maxim 30 de zile.
6.Daca ai facut un pariu castigator, contul va fi creditat doar cu suma castigata de pe urma pariului. Fondurile vor fi disponibile imediat in contul de jucator sub forma de profit net.
7. Se poate face doar un singur pariu folosind voucherul gratuit.
8.Pentru situatiile in care pariul efectuat este anulat, atunci operatorul isi rezerva dreptul de a alege daca ofera din nou clientului voucherul gratuit sau daca il retrage.

Profita la maxim de ofertele operatorilor de top si castiga la pariuri urmand sfaturile specialistilor. In curand PariuriSigure.com te asteapta cu ponturi la cald in fiecare zi. Ne propunem sa iti oferim cele mai bune ponturi castigatoare zilnic si sa te intampinam mereu cu noutati interesante de care poti profita la pariuri online. PariuriSigure.com incurajeaza pariurile responsabile. Nu paria niciodata mai mult decat iti poti permite.

Comentarii