Vorbe auzite langa careul de 16 metri pe terenul de fotbal


1. Spania a învins clar cu 3-0 Italia, în Grupa G pentru Mondiale. Spaniolii întrerup recordul deținut de Italia pentru că Squadra Azzurra avea până la acest meci 56 de meciuri la rând fără înfrângere în preliminarii pentru Euro sau Campionat Mondial. Cred că Italia ar fi trebuit să joace împotriva Spaniei în sistemul 3-5-2 sau 5-3-1-1 pentru că e important în primul rând să nu primesti gol. Și apoi să îi prinzi pe contra-atac.
2. Kylian M'Bappe este cel mai tânăr jucător care a marcat pentru Naționala Franței din 1963 până acum. Acum 54 de ani George Lech a fost cel mai tânăr marcator pentru Franța.

Statistica lui Kylian M'Bappe este incredibilă:
2633 minute jucate, 26 goluri, 14 pase de gol. Un gol/pasa de gol o dată la 66 minute.
Si ca să vă faceți o idee am adaugat mai jos datele statistice a 3 jucatori de top:
Cavani: 4138 minute jucate, 49 goluri, 6 pase de gol. Un gol/pasa de gol o dată la 75 minute.
Ronaldo: 4126 minute jucate, 42 goluri, 12 pase de gol. Un gol/pasa de gol o dată la 76 minute.
Messi: 4452 minute jucate, 54 goluri, 19 pase de gol. Un gol/pasa de gol o dată la 61 minute.

3. Benfica are un bilanț pozitiv după această campanie de transferuri din această vară. Benfica are în plus 126 de milioane de euro. Pe locul 2 se află Borussia Dortmund cu un profit de 85 milioane de euro.

4. Suarez a intrat să îi rupă piciorul lui Otamendi. Otamendi a avut mare noroc pentru că tibia nu a cedat. Suarez nu îl ferește deloc și duce atacul până la sfârșit așa cum vedeți în imaginile de mai jos. Chiar în această faza el intră la rupere, că mai apoi să se dea lovit, accidentat. Suarez a fost agresiv din perioada când juca la Liverpool și aceste apucături nu au încetat niciodată. Am văzut jucători foarte duri pe terenul de fotbal: Roy Keane, Montero sau Pepe în perioadă când era nebun. Dar parcă Suarez îi întrece pe toți.

Comentarii