Nu juca la pariuri la recuperare


Omul este supus greselii. Iar pariorul roman face multe tampenii atunci cand intra intr-o casa de pariuri de la colt de strada sau isi incearca norocul pe un site de gambling online. Romanul, atunci cand pierde si crede ca l-a parasit norocul, joaca la recuperare. Si la final va pierde toti banii din cont.
Aceasta greseala am facut-o si eu in trecut. Dar in timp, am reusit sa ma educ si sa controlez impulsul de a juca repede pe alt meci dupa o pierdere importanta. Iar cu un stil de a imparti banii incat sa nu mai depun niciodata, sunt mult mai linistit acum.

Impart toata suma pe care o am la 4 si joc doar cu 25% din ea. De exemplu, daca am 200 de euro voi paria doar cu 50 de euro pe cota 2. Daca o sa castig adaug banii obtinuti la toata suma si iar o impart la 4. Acum am 250 de euro care ii impart la 4 si voi juca cu 62 de euro. Si asa mai departe.
In caz ca pierd, o sa impart suma ramasa, adica 150 de euro la 4 si voi juca doar cu 25% din aceasta suma. Indiferent daca castigati sau pierdeti, impartiti suma la 4. E o regula simpla si foarte buna pentru auto-control.

Inca o regula buna pe care am invatat-o pe pielea mea este sa nu pariati noaptea. Atunci sunteti obositi si luati cele mai proaste decizii. Si e posibil sa pariati pe goluri marcate pe un meci din Argentina. Iar acolo se joaca un fotbal urat, defensiv, unde se inscrie foarte rar.
Dar ce e important in acest articol, indiferent ce fel de strategie la pariuri folositi, este sa nu jucati la recuperare indiferent ca vorbim despre pariuri, poker, ruleta, pacanele, blackjack si multe altele. Nu au intrat zilele in sac.

Comentarii