La ce jocuri de cazino poti primi un bonus fara depunere

 


Daca sunteti pasionati de pariuri sportive sau de jocuri de noroc in general, probabil stiti deja ca operatorii din Romania si nu numai acorda jucatorilor diferite bonusuri. Aceste bonusuri pot fi la inregistrare, fara sa fie nevoie de depunere, dar si pentru cei care vor sa depuna bani.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta in special despre acele tipuri de bonus fara depunere, urmand ca in viitor sa discutam si despre oferte cu bonus la depunere pentru cei care vor sa bage bani si sa activeze bine cunoscutele pachete de bun-venit, atat la cazino, cat si la pariuri.

In primul rand trebuie sa stii ca majoritatea bonusurilor fara depunere sunt acordate pe platformele de cazino ale operatorilor de jocuri de noroc, insa nu lipsesc nici ofertele la pariuri. Spre exemplu avem la Superbet bonus fara depunere atat pentru jucatorii de cazino, cat si pentru pasionatii de pariuri sportive. Totusi, ofertele se schimba periodic, insa de cele mai multe ori la acest operator gasim bonus pe ambele platforme.

Tipuri de bonus fara depunere
Asa cum am spus si anterior, exista mai multe tipuri de bonus fara depunere la cazino si la pariuri sportive. Cele mai cunoscute bonusuri de acest gen sunt oferite de cazinouri sub forma unor rotiri gratuite fara depunere. Aici jucatorii primesc un anumit numar de rotiri gratuite pe care le pot juca la sloturi dupa inregistrare si dupa verificarea identitatii.

Apoi urmeaza bonusul fara depunere cash. Functioneaza oarecum asemanator ca si rotirile gratuite, doar ca jucatorii primesc o anumita suma de bani bonus in balanta din contul de cazino, pe care o pot folosi la jocurile preferate. De cele mai multe ori veti vedea ca in acest caz si conditiile de rulaj sunt mai stricte.
Nu poate lipsi din aceasta lista nici bonusul sub forma de Freebet fara depunere la pariuri sportive. Aceste oferte sunt adresate microbistilor in special, acestia avand ocazia sa isi incerce norocul cu un bilet la pariuri fara sa riste bani din propriul buzunar.

Jocuri de cazino la care poti primi rotiri gratuite
Cele mai populare jocuri de cazino la care jucatorii pot beneficia de bonus fara depunere sunt sloturile. Aici amintim jocurile care se regasesc in marea majoritate a ofertelor de la cazinouri si anume Shining Crown, Burning Hot, Sweet Bonanza, Gates of Olympus sau Sizzling Hot Deluxe.

Promotiile cazinourilor se schimba periodic, asa ca odata cu ele se modifica si jocurile la care sunt acordate rotiri gratuite jucatorilor. Totusi, Shining Crown ramane jocul preferat al romanilor pasionati de pacanele, iar o buna parte din campaniile de marketing ale cazinourilor se invart in jurul acestui joc.
La mare concurenta cu celebrul joc cu septari si coroane este un al joc de la EGT si anume Burning Hot. Totusi, in ultimii ani au castigat o popularitate foarte mare si jocurile Pragmatic Play prin optiunea de a cumpara speciala. Sweet Bonanza este probabil cel mai popular joc in randul streamerilor de pe Youtube, iar cazinourile au inclus si acest joc deseori in ofertele cu bonus fara depunere.

Pe langa sloturi, tineti cont ca exista pe piata si oferte cu bonusuri pentru pasionatii de live casino, mai exact de ruleta si blackjack. Acest gen de oferte este mult mai rar intalnit, insa daca sunteti pasionati de aceasta latura a jocurilor cu siguranta veti gasi ceva atractiv pe siteurile cu oferte.

Fie ca alegeti sa jucati cu un bonus fara depunere sau ca intentionati sa adaugati bani pe un cazino, tineti cont sa jucati responsabil si, neaparat, sa o faceti doar pe site-uri legale si cu licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Spre exemplu, o recomandare a expertilor din domeniu este sa nu alocati mai mult de 5% sau 10% din venitul vostru lunar catre jocuri de noroc.

Comentarii