The best bookie in your opinion is??


Asta este prima mea postare din 2010. Sunt la inceput de drum cu acest blog si va spun cu mana pe inima ca stiu prea putine despre promovare, SEO, etc. Sper sa invat in timp.
Cred ca va fi primul lucru din viata mea pe care o sa-l duc pana la capat. Si la capat nu ma refer la 1 an sau 2 ani, ci pana va cadea si va da faliment Google, pentru ca de la ei am platforma blogului. Sau pana cand o sa pasesc in lumea umbrelor. Sper sa nu fie prea curand.
Nu stiu ce o sa scriu, daca o sa ating subiecte interesante, daca voi fi citit sau nu, dar imi voi da toata silinta.
Numele meu este Florin si va urez un sfarsit de saptamana perfect!

Comentarii

 1. Am trecut link-ul tau primul in lista de la parteneri. E scris ingrosat :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Gamebookers...cea mai buna casa de pariuri.F seriosi.Tare blog-ul.Ce pesti tari ai pe sus p'acolo :)))))))))) ataca mouse-ul =)))))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Te rog sa ma crezi ca de mult timp caut un blog atat de interesant si unde pot gasi absolut tot ce ma intereseaza ! bafta in continuare... Fir Intins

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt impreuna cu sotzia mea si am ramas extaziatzi de felul in care ai reusit sa pui la punct totul in asa scurt timp! bafta man

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna,tot ce vreau sa itzi spun este ca ai un spate fffff frumos! nu sunt adepta pariurilor dar sunt adepta oamenilor ca tine ! te pupic dolce dolce dolce

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut,  Va contactez pentru o colaborare, care consta in schimburi de linkuri. Oferta mea este urmatoarea:  - eu doresc un link catre http://www.case-pariuri.com , iar eu va ofer link catre site-ul dvs aici pe http://parior-sportiv.blogspot.com , un blog de pariuri aflat in constructie care are page rank 3, un page rank care cred ca va v-a ajuta enorm la google.  Daca aveti alta propunere va ascultam, pana atunci va dorim o si buna si cat mai placuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Am votat Betfair desi nu e casa de pariuri ci bet exchange ,dar are cele mai mari cote de pe piata si o varietate de pariuri..

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?