Metoda Martingale

Metoda Martingale dateaza din secolul 18, fiind originara din Franta. Aceasta metoda a fost gandita pentru pariuri simple cu sansa 50%, cum ar fi aruncarea cu banul. Strategia consta in alegerea unei fete, cap sau pajura si dublarea mizei dupa fiecare pierdere, astfel incat in momentul primului castig se recupereaza pierderea initiala plus un profit.Recomand aceasta metoda Martingale pe cote de 2 sau mai mari.
Se dubleaza mereu suma pariata pana in momentul cand ai castigat.

Exemplu:
Primul pariu cu miza 10 lei - pierdut
Al doilea pariu cu miza 20 de lei - pierdut
Al treilea pariu cu miza 40 de lei - pierdut
Al patrulea pariu cu miza 80 de lei - castigat
Bani pariati anterior 10 + 20 + 40 = 70 lei. 80 - 70 = 10 lei - Castig 10 lei.
In cazul in care ati castigat incepeti iar de la pasul 1.

In cazul unui pariu in fotbal, se poate alege o echipa si se mizeaza ca va face egal spre exemplu. Pentru a respecta metoda de pariere se dubleaza suma pariata dupa fiecare etapa si binenteles se pariaza pe aceasi echipa.
Pana la urma orice echipa face un egal, totul tine de alegerea acestei echipe, inspiratie, studiul clasamentelor si cotele oferite de casele de pariuri.
De obicei aceste cote sunt peste 3.00 la un egal, deci revenind la calculul de mai sus daca ar iesi al patrulea pariu, ati castiga 240 lei - 80 lei (pariul 4) - 70 lei(pariuri anterioare 10+20+40) = 90 lei.

Multi lauda aceasta metoda si sustin ca au facut bani in acest fel, dar exista tot atatia care nu agreaza aceasta metoda sustinand ca este falimentara. Pentru a putea paria in acest fel trebuie sa dispuneti de suma de bani considerabila la care se poate ajunge dupa 5 sau 6 pariuri pierdute. Oricare ar fi metoda aplicata aceasta trebuie respectata pentru a avea rezultate.Comentarii

 1. Intradevar banii aia nu`s multi si poti castiga foarte mult :) iar daca ne gandim bine ca toate acestea fara sa pui un picior afara, parca iti vine si mai mult chefu :)) nu-i asa?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am incercat metoda Martingale si nu prea mi-a placut.Prefer Fibonacci,am jucat pe x la toate meciurile Rapidului acum 2 ani si am reusit sa fac bani.Trebuie rabdare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Postul asta e facut doar sa fie facut?
  In primul rand trebuie o cota de minim 2.10 ca sa obtinem un profit mic iar daca ne gandim ca incepem cu 2 lei si pierdem 6 meciuri ajungem la 128.Asta ar insemna sa ai un procent de reusita a meciurilor de sub 40%
  casele de pariuri online iti limiteaza suma pariata si te duci................
  Probabilitatea sa nu nimeresti 10 meciuri este de 1/3000.
  Este o metoda foarte impractica.

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonimule atunci cand castigi incepi iar de la pasul 1.
  Intradevar nu este o metoda recomandata dar alegeti cuvintele mai bine cand mai intri pe blogul meu:Postul asta e facut doar sa fie facut?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?