Sirul lui Fibonacci aplicat pe pariu pe scor egal

Este un sistem care are la baza sirul matematic al lui Fibonacci si vizeaza in special evenimente din fotbal, dar si din hockey sau tenis.

Alege cu atentie o echipa care este predispusa la egaluri,o echipa care joaca inchis,la rezultat si pariaza ca va face scor egal la fiecare meci.

De obicei asftel de echipe intalnim in mai toate campionatele tari din Europa ,cele din America de Sud joaca deschis si nu va recomand.

Portretul robot al unei astfel de echipe este usor de realizat.In primul rand la cârma echipei se regaseste un antrenor cu profil defensiv, care pune accent mai mare pe aparare si care de multe ori prefera sa conserve un rezultat de egalitate, decat sa forţeze victoria. In al 2-lea rand o astfel de echipa se bazeaza foarte mult pe forţa grupului, in lipsa unor jucatori cu calitati individuale care sa fie in stare sa decida singuri un meci.
Exemple de asftel de echipe (sezon competiţional 2009-2010) ar putea fi Birmingham City condusa de Alex McLeish (Premier League), Pandurii Tg-Jiu echipa antrenata de Sorin Cîrtu(Romania liga I),etc.
De asemenea putem sa aplicam cu succes acest sistem si pe echipe care au un sir lung de victorii si infrangeri si care nu au cunoscut de mult timp gustulul unui rezultat de egalitate.Astfel, inevitabil si mai mult ca sigur vor inregistra un joc nul intr-un viitorul apropiat.
Cum procedam?

Aplicam urmatorul sistem 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55, fiind vorba de sirul lui Fibonacci.
Sirul lui Fibonacci este o secventa de numere in care fiecare numar se obtine din suma precedentelor doua din sir.
Astfel, primele 10 numere ale sirului lui Fibonacci sunt:
1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, ...
(primele 2 numere sunt predefinite, iar restul se obtin in mod recursiv, din suma precedentelor doua: 3 = 2 + 1, 5 = 3 + 2, samd...)

Secventa numerelor lui Fibonacci a fascinat de-a lungul istoriei pe foarte multi oameni de stiinta, matematicieni, fizicieni, biologi, si, continua sa o faca chiar si in prezent.

Pe scurt, sirul lui Fibonacci se obtine cam asa: pornind de la 1, urmatoarele numere apar ca suma celorlalte doua
din urma, considerand 0 inaintea lui 1. Sirul apare 1, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3, 3+2=5, 5+3=8, 8+5=13 si tot asa.
Reprezentand geometric sirul, alegem doua numere (13 si 8) si formam un dreptunghi. In interiorul acestui dreptunghi, fiecare numar al lui Fibonacci dinaintea lui 13 formeaza latura unui patrat. Daca trasam un fel de diagonala curba pornind de la 1 spre 8 obtinem o spirala care, surpriza, se regaseste in natura si in univers sub diverse forme.

De exemplu, incepi cu 1u, daca iese egal ai luat 3u, daca nu la urmatorul meci pariezi tot 1u,
daca iese egal iei 3u in cel mai rau caz daca cota pentru egal este 3.00 deci (recuperezi paguba si faci 1 u profit), daca nu maresti miza la 2u,3u,5u samd... Atentie cu ce suma incepi, cateva meciuri fara egal si miza creste destul de repede.

Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la William Hill care are un bonus de 200 de euro.Aceasta casa de pariuri este cotata la litera A pe SBR, asta inseamna ca este in primele 10 case de pariuri din lume.


Sistemul se bazeaza pe faptul ca si daca de exemplu pierzi 5 meciuri consecutive si il castigi pe al 6lea vei obţine profit,in cazul nostru 4u. Ex: sa presupunem ca avem 5 meciuri consecutive pierdute care însumeaza 1+1+2+3+5=12 unitati.
Al 6-lea meci il castigam si obtinem (8u pariate x @3.00)=24u din care scadem 8u miza pariului,si rezulta 16u din care scadem pierderile anterioare care adunate dau 12u. Rezulta un castig de 4u (16u-12u).Bafta!

Citeste si articolul Sirul lui Fibonacci aplicat de Fafu1 pe www.e-pariuri.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?