Betfair

Betfair este una dintre cele mai populare agentii de pariuri online din lume care ofera servicii inedite de betting exchange si promotii atractive. Lansata in anul 2000, Betfair a reusit sa devina in scurt timp nu nume foarte cunoscut in domeniul pariurilor online datorita serviciilor inedite dar si a cotelor foarte mari pe care le ofera pentru majoritatea evenimentelor sportive.Site-ul celor de la Betfair dispune de o interfata atractiva in ceea ce priveste grafica insa putin dificila in ceea ce priveste navigarea si plasarea pariurilor. Din fericire, aveti la dispozitie o multime de tutoriale care va vor fi de mare folos in utilizarea acestui site.

Deschiderea unui cont este o procedura extrem de simpla care poate fi efectuata in cateva minute prin completarea unui formular cu datele personale si cu datele contului dorit.

Partea buna este ca Betfair isi intampina noii clienti cu un bonus foarte atractiv pentru prima depunere care poate ajunge pana la suma de 25 de lire. Pe langa acest bonus pentru prima depunere, Betfair le ofera clientilor sai o multime de promotii interesante.

Betfair este o alegere excelenta in primul rand datorita serviciului de betting exchange si a cotelor foarte mari. In cazul in care nu stiti, prin betting exchange aveti posibilitatea de a va stabili propriile cote si de a plasa pariuri impotriva altor pariori si nu impotriva agentiei.

Alaturi de Betfair aveti acces si la o platforma LIVE care va ofera posibilitatea de a plasa pariuri in timp real pe foarte multe evenimente din fotbal, tenis, golf, rugby, baschet, volei, snooker, darts si multe alte sporturi.

Betfair este o agentia de pariuri online cu adevarat profesionista, care incearca sa le ofere celor mai pretentiosi pariori un mediu atractiv, cu o multime de evenimente sportive, cote mari si o multime de facilitati impresionante.

Betfair accepta majoritatea modalitatilor de plata pentru efectuarea depunerilor si retragerilor, insa cele mai populare sunt: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Moneybookers, Neteller etc.

Betfair le ofera clientilor sai un serviciu de relatii cu clientii foarte competent, care poate fi contactat 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin email, telefon sau live chat. De asemenea, Betfair va ofera o multime de tutoriale (text sau video), care va pot fi de mare folos.

In concluzie, Betfair este o agentia de pariuri online excelenta deoarece ofera cote atractive, promotii incitante si facilitati care pot satisface orice parior, fie ca este amator sau profesionist.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?