Bonus Gamebookers 100 ron


Bonusul de la Gamebookers a expirat.
Acum primiti dublu.In loc de 100 de ron primiti 200 de ron bonus 100% din prima depunere.Valoarea depunerii (până la valoarea maximă a bonusului) plus valoarea bonusului trebuie să fie rulate de 3 ori în cadrul casei de pariuri, la cote de cel puţin 2.0, înainte ca bonusul să fie eliberat în contul jucătorului.

Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la Gamebookers.Gamebookers a luat nastere in anul 1998 si a aparut ca varianta online in anul 2000. In anul 2006, Gamebookers a fost preluata de unul dintre cele mai mari branduri in domeniul pariurilor sportive si jocurilor de noroc online, brandul PartyGamming si astfel a ajuns una dintre cele mai mari case de pariuri online din Europa. Un site foarte bine aranjat, cu o oferta foarte bogata in special in fotbal si cote foarte bune.
Aici puteti gasi tipuri de pariuri marca Gamebookers care nu le veti mai gasi si pe alte siteuri, pariuri cu sansa dubla la pauza, pariuri cu sansa dubla la pauza/final, scor corect multiplu (pariati pe grupuri de scoruri) si multe altele. Gamebookers va ofera si un serviciu de pariuri live care se bazeaza in special pe fotbal, tenis si evenimente mai importante. Daca doriti sa pariati pe cote mari si la o casa de calitate, cu siguranta trebuie sa incercati si aceasta casa de pariuri.
S-ar putea sa iti placa si pagina dedicata bonusurilor Bonusuri pariuri

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?