Cateva cuvinte despre Sportingbet

Compania britanica Sportingbet Plc, una dintre cele mai mari companii de pariuri sportive si jocuri de noroc din lume, cu peste 3,9 milioane de clienti inregistrati si peste 100 de angajati in intreaga lume, a lansat pe piata pariurilor sportive in Octombrie 1998 una dintre cele mai de succes case de pariuri online la ora actuala, Sportingbet.com.Un site care atrage in special datorita ofertei foarte bogate, foarte multe tipuri de pariuri pentru un meci indiferent din ce sport sau campionat face parte (peste 20 de tipuri de pariuri pentru un meci dintr-o liga inferioara). Nu doar oferta de pariuri este de calitate, cotele sunt si ele destul de mari iar serviciul cu clientii este unul foarte reusit. De asemenea puteti paria si pe multe meciuri live, in general depasesc 50 de evenimente zilnice la aceasta categorie. Recomandam aceasta casa de pariuri.
Bonus oferit de Sportingbet

Nu necesita cod pentru bonus.

Sportingbet ofera pentru clientii noi un bonus 100% din valoarea primului depozit, pana la 150 de LEI. Pentru a putea intra in posesia acestui bonus, trebuie sa respectati urmatoarele reguli: Faceti o prima depunere in valoare de cel putin 40 de LEI si trimiteti un email la cs@sportingbet.ro cu numarul de utilizator si suma primei depuneri. Ex: “Doresc sa mi se crediteze bonusul de inscriere, am depus 40 LEI in contul (ID utilizator)”. Pentru a putea retrage bonusul trebuie sa-l pariati impreuna cu primul depozit de 5 ori pe cote egale sau mai mari de 1,5.
Sporturile pe care puteti paria

Sporturi: fotbal, tenis, baschet, baseball, volei, hochei, handbal, box, volei pe plaja, curse de cai, curse de ogari, formula 1 si sporturi cu motor, atletism, rugby, ciclism, sporturi de iarna, sporturi olimpice, mini fotbal, us fotbal, darts, biliard, inot, cricket, golf, tenis de masa, etc.
Navigarea pe site

O interfata care nu iese prea mult in evidenta, dar este foarte usor de utilizat. In partea stanga veti gasi disciplinele sportive si sistemul de pariuri live, in partea dreapta veti gasi diferite promotii, parteneri si sistemul de relatii cu clientii, iar in partea centrala sunt stirile principale.
Alte detalii

* Miza minima: 2 LEI sau 1 EUR.
* Depunere minima: minim 40 de LEI.
* Retragere minima: minim 40 LEI.
* Castig maxim: 100.000 de LIRE.
* Format cote: European (3,4) ; American (+240) ; Fractional (12/5).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?