Pariuri sigure sau sure bets

Exista pariuri sigure??. Voi incerca in acest articol sa va vorbesc despre asa numitele Pariuri sigure sau Sure Bets si sa va arat cum se poate castiga de pe urma lor.

Ei bine, in lume exista multe case de pariuri sportive online, si fiecare isi calculeaza cotele in functie de anumite circumstante (de exemplu, cotele pot sa se mareasca sau sa se micsoreze in functie de sumele pariate pe ele, pentru ca prin asta casele de pariuri cauta sa ramana mereu in castig oricare ar fi rezultatul evenimentului). In functie de aceste variatii, pariorii pot profita, si pot identifica aceste pariuri sigure de care vreau sa va vorbesc in acest articol.

O sa luam un exemplu intre 2 jucatori de tenis, jucatorul Federer si jucatorul Nadal. La prima casa de pariuri, cotele vor arata asa: Federer 2.10 – 1.70 Nadal, iar la a doua casa de pariuri, cotele sunt Federer 1.60-1.99 Nadal.
Pentru acest pariu, sa zicem avem alocat un buget de 500$. Vom plasa pariurile dupa cum urmeaza :
Prima casa de pariuri, mizam pe jucatorul Federer dupa cum urmeaza 243.28$ X cota 2,10 ne da un castig de 510.88$
La a doua casa de pariuri, mizam pe jucatorul Nadal dupa cum urmeaza 256.72$ X cota 1.99 si obtinem 510.88$.
Observati ca in oricare din situatii, castigul este de 10.88$, adica 2.18% din suma pariata.
Dezavantajele acestor pariuri sigure sau Sure Bets ar fi faptul ca necesita timp mult sa le cautati. Deasemenea, castigurile par la prima vedere destul de mici, pe cand mirajul unei cote de 2.00 in pariurile sportive e mare. Cu pariurile sigure, iti ia ceva timp sa strangi acel 2.00 sau altfel zis 100% profit insa nu trebuie sa uitam : castigul e sigur, si asta e poate cel mai important. Ultimul dezavantaj ar fi ca e nevoie de multi bani care trebuie rulati la multe case de pariuri sportive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?