Gamebookers

Gamebookers a luat nastere in anul 1998 si a aparut ca varianta online in anul 2000. In anul 2006, Gamebookers a fost preluata de unul dintre cele mai mari branduri in domeniul pariurilor sportive si jocurilor de noroc online, brandul PartyGamming si astfel a ajuns una dintre cele mai mari case de pariuri online din Europa. Un site foarte bine aranjat, cu o oferta foarte bogata in special in fotbal si cote foarte bune. Aici puteti gasi tipuri de pariuri marca Gamebookers care nu le veti mai gasi si pe alte siteuri, pariuri cu sansa dubla la pauza, pariuri cu sansa dubla la pauza/final, scor corect multiplu (pariati pe grupuri de scoruri) si multe altele. Gamebookers va ofera si un serviciu de pariuri live care se bazeaza in special pe fotbal, tenis si evenimente mai importante. Daca doriti sa pariati pe cote mari si la o casa de calitate, cu siguranta trebuie sa incercati si aceasta casa de pariuri.


Bonusul oferit de Gamebookers este de 100% din valoarea primului depozit, pana la 200 de LEI. Pentru a putea retrage acest bonus trebuie sa indepliniti urmatoarea conditie: trebuie sa rulati bonusul impreuna cu suma depozitata de 3 ori pe cote egale sau mai mari de 2,00 in maxim 90 de zile de la prima depunere. Bonusul nu este valabil pentru depunerile prin Webmoney sau Moneybookers.
Sporturile pe care puteti paria

Sporturi: fotbal, fotbal american, fotbal australian, tenis, baschet, volei, hochei pe gheata, handbal, ciclism, auto & moto, box, darts, curse de cai, rugby, baseball, cricket, golf, snooker si biliard, jocuri olimpice de iarna si vara, etc.
Navigarea pe site

Un meniu pe cat de simplu, pe atat de modern si atat de bine aranjat. Ca la majoritatea caselor de pariuri si aici veti gasi in coloana din stanga sporturile pe care puteti paria, pe coloana dreapta diferite promotii, iar pe centru diferite stiri si pariuri live.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?