Reguli de respectat pentru pariori incepatori

Azi o sa va prezint cateva reguli de respectat pentru pariori incepatori.

Nu paria mai mult decat ‘te tine buzunarul’!!! asta inseamna ca niciodata nu trebuie sa pariezi mai mut decat iti poti permite pentru ca in caz de esec la inceput, renunti foarte repede la aceasta activitate, si te poti trezi destul de usor cu o mare gaura in bugetul de zi cu zi.
Atunci cand pariezi si faci o alegere, trebuie sa tii cont de anumiti factori destul de importanti, cum ar fi forma sportive a echipei, a jucatorilor, absentele ( in cazul sporturilor de echipa ), motivarea, suprafetele pe care se disputa meciul ( in cazul tenisului sunt destui jucatori care exceleaza pe zgura, o suprafata lenta, iar pe suprafete rapide ca hard-ul sau iarba, sunt aproape ‘ciuca batailor’ ), factorii de mediu fiind foarte importanti si ei, fluctuatia cotelor, etc. Nu paria dupa unul si altul doar pentru ca acea persoana spune ca o anumita alegere este ‘imposibil’ sa nu iasa. Din propria experienta am invatat ca atunci cand faci o alegere si pui un pariu, e bine ca sa filtrezi informatiile si prin propriul tau creier, asigurandu-te ca acea partida are valoare si merita pariata.Pentru acest lucru e foarte important sa fi tot timpul informat, si pentru inceput, mai ales ca mai toata lumea joaca fotbal la pariurile sportive, e bine sa te axezi doar pe cateva campionate, mai importante, unde poti avea acces usor la informatii. Cum spuneam pariurile sportive necesita si ele ca orice activitate un anumit tip de ‘munca’.

Uitati de casele de pariuri de la ‘coltul strazii’, cele off-line, si incepeti sa pariati pe net, la casele on-line (vom discuta si despre acestea in sectiunea dedicata lor). Casele de pariuri de pe net aduc cateva avantaje destul de importante cum ar fi faptul ca nu mai e nevoie sa pierzi timpul cu deplasarea de acasa pana la casa de pariuri, cotele sunt mult mai mari, oferta mult mai bogata si mai avantajoasa, poti paria la orice ora din zi si din noapte, si cel mai important lucru aceste case de pariuri nu percep taxe (ba unele iti mai dau anumite bonusuri – bani care pariindu-i in anumite conditii ii poti inmulti si te poti folosi de ei ). Ca sa intelegeti mai bine, atunci cand mergeti la casele off-line si faceti un pariu de 10 RON spre exemplu, acestea va solicita niste taxe sociale si de stat in valoare de 14 % care vor deveni 25 % indiferent de suma jucata pe care bineinteles le suporta pariorul, adica dvs. Deci miza reala a dvs va fi doar de 8.6 lei, pe cand la casele on-line, atunci cand faceti un pariu de 10 RON, miza reala va fi tot 10 RON, deci mai multi bani pentru dvs in eventualitatea unui castig.

Incercati ca pe un bilet de joc sa nu faceti prea multe alegeri. Fiecare meci in plus de pe tichetul de joc, inseamna un risc in plus si deci sanse mai mici de castig. Si eu la inceputuri faceam aceasta greseala jucand 10-12 meciuri pe un billet cu o miza de cativa lei, reusind mai mereu sa pierd aceste bilete. De ceva vreme cum spuneam, sunt adeptul pariurilor simple (un singur meci) sau in combinari de 2-3 meciuri (maxim 4-5) si cu o miza mai ridicata. Doar asa sansele de castig cresc si ne pot duce la rezultatul mult dorit.

Niciodata nu pariati acelasi semn pe un anumit eveniment pe mai multe tichete de joc, deoarece daca acel meci nu iese, veti reusi performanta de a pierde toate biletele jucate. Norocul este si el un factor de luat in seama atunci cand pariati, si chiar pot fi momente cand acesta conteaza destul de mult, insa eu ii dau cam 10-15% importanta intr-un pariu, ceea ce conteaza cu adevarat fiind analiza jocului, care dupa parerea mea are o importanta de cel putin 80%. De multe ori cand pierdem avem tendinta sa dam vina pe noroc, si pe faptul ca iar am avut ghinion, insa de cele mai multe ori e mai bine sa va ganditi ca poate analiza dvs nu a fost destul de obiectiva si ca ar trebui sa perseverati si de ce nu sa schimbati modul in care analizati o partida.

Money-managementul sau administrarea banilor este foarte importanta in aceasta activitate si va pot spori castigul chiar si in caz de esec. Invatarea unor strategii de money-management, si a anumitor sisteme de joc sunt foarte importante pentru un parior, si nu trebuie ignorate. Stiu ca sunt multi care gandesc la modul ‘ce rost are sa-mi bat capul cu asa ceva’………..INCORECT !! insa, e ca si cum ai spune ‘ce mare nevoie am eu de bani, nu-mi trebuie asa ceva’ . De aceea o anume strategie de joc, poate fi o ‘arma’ foarte benefica pentru un parior pentru a ‘impusca’ castigul !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?