Sistemul D Alembert

Acest sistem ii poarta numele lui Jean Le Rond d`Alembert, matematician si fizician de profesie, care s-a afirmat mai ales prin teoriile sale pline de noutate pentru acele vremuri. Teoria lui sustinuta in “Legea echilibrului” presupune o balanta intre reusitele si esecurile unui eveniment jucat. D`Alembert, de multe ori confundat cu un sistem piramidal, mareste miza pariului cuo unitate in caz de pariu necastigator si ti`l micsoreaza tot cu o unitate in cazul unui pariu castigator. Suma poate fi marita sau micsorata in functie de cota.

Iata cum functioneaza sistemul in cauza:

PASUL 1 - Pariati 100 euro pe o cota de 1.80, daca pierzi pariaza in continuare 200 euro, in cazul in care pariul este castigator in urmatoarea etapa vei paria tot 100 euro.


PASUL 2 - Daca primul pariu a fost pierdut si ati mizat 200 euro pe urmatorul pariu iata ce veti face in continuare; Daca pariul iese castigator reveniti la miza de 100 euro, daca pariul este din nou eronat mariti miza cu 100 euro si pariati 300 euro in urmatorul pas.

PASUL 3 - Daca din nou pariul este necastigator si ati pariat 300 euro, in urmatoarea etapa mariti miza cu 100 euro. Daca ati pariat 300 euro si pariul a iesit castigator reduceti suma cu 100 euro, adica pariati 200 euro pe urmatorul eveniment

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?