Strategia casetelor


Am numit-o asa pentru ca cel care folosit-o pentru prima oara pe acest forum e-pariuri.ro ,userul Wiedrow i-a dat acest nume.
In ce consta ea : se pleaca de la o banca initiala , apoi se noteaza toate cotele de la 1.01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 ,11 1.12 si se incearca acoperirea tuturor acestor cote.
Toate aceste cote adunate fac cota totala 2 si astfel puteti sa va dublati suma indiferent daca este 100 de euro sau 1300 de euro.
Puteti juca o singura cota pe zi sau maxim 3 pentru ca daca jucati toate cotele intr-o singura zi, sansele sa dati intr-un meci surpriza cresc.
Trebuie sa cautati meciurile cu o favorita sigura sau sa jucati aceste cote mici la betfair LAY ca acelasi jucator marcheaza 3 goluri intr-un anumit meci de fotbal.

Acesta metoda de a juca easy money este foarte buna pentru pariorii care nu au autocontrol.Se poate paria si pe cote mai mari , eliminand cotele cele mai mari ramase in momentul parierii (exemplu : pariem pe o cota de 1.21 - eliminam din lista noastra cotele 1.10 si cota 1.11 ).
Practic este tot un fel de easy money , dar acest tip de strategie are un efect mai mult asupra mentalului pariorulului pentru ca stii cate pariuri mai ai pana ajungi la finalul stategiei.
Eu am aplicat strategia casetelor in momentele in care nu mai aveam inspiratie la pariuri,aveam o saptamana proasta si aplicam chestia asta si ma linisteam mental,incepeam sa castig,sa-mi dublez o anumita suma si eram din nou acelasi om sigur pe mine in privinta acestor pariuri care ne fac viata un chin cateodata.
M am inspirat de pe siteul e-pariuri.ro

S-ar putea sa iti placa si articolul Easy money Chess

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?