Unibet

Casa de pariuri sportive Unibet, s-a fondat cu mult timp in urma, in anul 1997, si este o case de pariuri de top cu peste 440 de angajati si 3,6 milioane de clienti ingregistrati din peste 100 de tari. Aici puteti paria pe un numar de peste 7.000 de evenimente zilnice si multe pariuri live.
Alte servicii foarte bune de care va puteti bucura la aceasta case de pariuri sunt: sistemul foarte bun de pariuri cu telefonul mobil, un live chat profesionist si sistemul TV Unibet care va transforma calculatorul intr-un canal sportiv de televiziune, dar trebuie sa aveti un calculator destul de performant. Unibet va ofera sansa de participa si la diferite concursuri cu sume de inscriere foarte mici, Supertoto – concurs gen pronosport, un concurs interesant numit Super Score sau Supertips premiat cu 20 de EUR saptamanal.
Unibet este o casa completa de pariuri online pe care eu o recomand.
Unibet a hotarat sa schimbe bonusul la depozit pentru noii clienti romani cu un pariu 100% fara risc de pana la 100 RON. Astfel, noul bonus va fi acordat in functie de suma si de rezultatul primului pariu pe care il efectuati. Daca ati beneficiat de bonusul pentru noii clienti de la Betclic atunci stiti deja cum sta treaba cu acest tip de pariu fara risc. Sa trecem insa la prezentarea bonusului...

Este foarte simplu – Înregistrează-te acum, efectuează un depozit şi începe să pariezi. Dacă primul tău pariu plasat după ce ai efectuat primul depozit este pierzător, vei primi un bonus miza returnată de 100% până la 100 RON.
Pentru a efectua o retragere, bonusul trebuie rulat de 4 ori la cote de minim 1.60.
Important! Bonusul este exclusiv pentru clienţii români, şi este valabil numai pentru clienţii înregistraţi după data de 25 Noiembrie 2011!

E intr-adevar simplu: daca primul pariu pe care il efectuati la Unibet este pierzator veti primi un bonus de 100% din valoarea acestuia de pana la 100 RON. Bonusul va trebui rulat de 4 ori la cote de minim 1,60. Daca primul pariu este castigator, nici nu mai e nevoie sa cititi conditiile bonusului pentru ca sunt banii vostri si nu mai aveti nici un rulaj de efectuat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?