Autocontrol si disciplina

In lumea pariurilor sportive seriile pozitive si negative alterneaza cu rapiditate iar irosirea banilor castigati in timpul unei perioade excelente este pur si simplu o prostie. Incepatorii sunt cu atat mai predispusi sa cedeze tentatiei ceea ce le va reduce semnificativ cariera in pariuri sportive; a paria pe meciuri despre care stiti putin doar pentru ca au cote mari si presupuneti ca reprezinta o investitie rentabila este inceputul sfarsitului.

Satisfactia provenita din pariuri trebuie sa aiba si o latura materiala iar singurul mod de a realiza acest deziderat este retragerea periodica a unor sume de bani, de regula la sfarsitul fiecarei luni cu scopul de ii folosi in viata reala. Stabilirea propriilor obiective si limite inainte de a efectua retragerea fondurilor este esentiala insa trebuie avuta in permanenta in vedere si finalitatea pariurilor, adica asigurarea unui castig suplimentar. In cazul in care luna urmatoare nu veti inregistra profit, aveti totusi satisfactia generata de castigul din luna precedenta.

Asigurarea banilor necesari existentei cotidiene exclusiv din pariuri sportive este posibila insa de multe ori este mai dificila decat un serviciu propriu zis, ocupand mai mult timp decat unele slujbe si fiind incomparabil mai stresanta decat majoritatea. Chiar daca nu esti legat de un program strict si esti propriul tau sef, pariurile facute in mod profesionist presupun nervi de otel, rabdare si o vointa puternica de a continua dupa fiecare esec. Pauzele regulate si concediile sunt de asemenea un element important care nu trebuie in nici un caz neglijate.Bafta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?