Despre bonusuri


Bonusurile oferite de casele de pariurile online se impart in doua clase distincte: bonusuri acordate noilor clienti si bonusuri pentru clientii existenti. Cele mai consistente sunt bineinteles cele acordate noilor clienti. E si normal sa fie asa: casele de pariuri vor face intotdeauna tot posibilul pentru a-si atrage clienti noi. Despre aceste bonusuri, acordate noilor clienti, va voi vorbi in continuare.

Nu trebuie sa uiti niciodata faptul ca interesul caselor de pariuri este pana la urma profitul, adica banii pe care ele spera ca-i vor castiga de pe urma noastra, iar interesul nostru este bineinteles ca noi sa avem un castig maxim de pe urma caselor de pariuri. In cazul bonusurilor pentru noii clienti, asta inseamna ca trebuie intotdeauna sa analizezi cu atentie ofertele caselor de pariuri pentru a le alege intotdeauna pe cele mai avantajoase pentru tine.

Ca o regula generala, casele de pariuri isi prezinta bonusurile intr-o forma cat mai atragatoare pentru tine, care sa-ti ia imediat ochii, in timp ce conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru ca bonusul oferit sa intre efectiv in buzunarul tau sunt de obicei pe o alta pagina, scrise cu un font bineinteles mai mic. Daca nu citesti cu atentie aceste conditii risti sa nu mai primesti nici un bonus asa ca atentie maxima.Exista 2 feluri diferite de bonusuri freebet si bonusul de 100% sau 50% la prima depunere.In primul caz veti primi doar castigul pariului realizat folosind freebetul nu si valoarea freebetului.In al 2 lea caz trebuie sa fiti atenti la conditiile de rulare , la unele case pariului trebuie sa fie peste cota 1,5 Unibet ,altele cota 2 Gamebookers iar altele cum ar fi Bwin orice cota inclusiv 1,01.Atentie mare la conditiile de rulare ale bonusului.Bafta

Comentarii

  1. Exista vreo 4 feluri de bonusuri active , nu doar 2, insa ideea articolului este interesanta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?