Horia Tecau si Robert Lindstedt in finala la Wimbledon

Calificaţi în premieră într-o semifinală de Mare Slem, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au reuşit să acceadă în finala turneului de dublu de la Wimbledon. Este cea mai bună performanţă obţinută de cei doi sportivi în întreaga carieră.
Meci I II III IV V
Chela/Schwank 4 5 2

Lindstedt/Tecău 6 7 6

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, favoriţi şaisprezece, s-au calificat în finala turneului de dublu de la Wimbledon, după ce i-au învins în semifinale pe argentinienii Juan Ignacio Chela/Eduardo Schwank, în minimum de seturi.

După ce au arătat de-a lungul anului că formează un cuplu redutabil, cîştigînd turneele de la Casablanca şi s'Hertogenbosch, Tecău şi Lindstedt au reuşit două săptămîni de excepţie pe iarba londoneză, eliminîndu-i pe favoriţii patru şi unsprezece.

Cei doi tenismeni şi-au impus şi în meciul din semifinale jocul solid, adjudecîndu-şi fără probleme game-urile pe propriul serviciu. În plus, Horia şi Robert au făcut cîte un break decisiv în primele două seturi, în timp ce, în cel decisiv, au reuşit două game-uri contra serviciului care le-a adus şi victoria mult dorită.

În finală, Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca împotriva lui Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (AUT/GER).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?