Leapsa de la Smiley_tgv:Mi e dor de...
Mi e dor de nisipul fin din Costinesti,de porumbul fiert pe care-l mancam la 2 noaptea,de fata moarta de beata cu sutienul desfacut care ii ajungea undeva la gat,care atunci cand eram la coada la Gogoasa infuriata,se opreste si zice :Buna ,Buna...:))).
Mi-e dor de cabana de la munte unde dansam pe mese si nu imi calcula nimeni vorbele sau gesturile,mi-e dor de micro 2 ,locul unde am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea,unde am invatat din greseli.
Mi-e dor de liceu,unde am invatat primele cuvinte si gesturi din scoala vietii, de unde chiuleam de la ore ca sa invat biliard ,sa joc fotbal si tenis de masa,mi-e dor de bunica mea ,cea care m-a crescut si in afara de fratele meu e singura mea familie.
Mi-e dor de toata perioada dinainte de 13 ianuarie 2003,de sufletul bun al Alexandrei si de nebunia Georgianei,mi-e dor de atmosfera din sfertul de finala al Cupei UEFA atunci cand am eliminat Rapidul,mi-e dor de clatite cu mure si Bacardi breezer ,mi-e dor de sala de antrenament din micro 6 unde nu aveam conditii dar ne antrenam ca nebunii.

Comentarii

  1. Ahhh ..si mie imi este dor de Costineeeesti :X Dupa licenta ... acolo voi poposi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In August o sa ma duc in Costinesti si o sa mi fac de cap.:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?