Teoretic e bine,practica ne omoara.


Chiar dacă ai făcut un bilet de pariu ce ți se pare imbatabil, atunci când decizi suma pariului, privește mai întâi în buzunar. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce poți câștiga și ceea ce îți permiți să pierzi.
La fel ca în orice alt domeniu, lasă-ți întotdeauna o portiță de scăpare. În felul acesta, dacă prima dată pierzi, există o a doua șansă. Altfel, experiența ta în pariuri sportive va fi deosebit de scurta.

Doar pentru că prietenii tăi pariază pe combinații spectaculoase și pariuri combinate al căror nume ție nu îți spune nimic, nu înseamnă că trebuie să faci la fel. Pariază doar pe ceea ce cunoști. Dacă vrei să faci și tu bilete cu cote de zeci sau sute, mai întâi documentează-te! Învață ce înseamnă fiecare metodă de pariere, testează, și de abia apoi include noile cunoștințe în biletele tale periodice de pariu.

Dacă liga a 4-a din Congo are cote uriașe la casele de pariuri nu înseamnă că vei fi tu marele câștigător. Pariază doar pe jocurile despre care ai informații. Cunoaște persoanele implicate, sportul pe care pariezi, și toți ceilalți factori pe care îi consideri importanți. Ligile din țara ta sunt întotdeauna de preferat, chiar dacă poate cotele nu sunt atât de atractive.

Nu plăti pentru sfaturi ”extraordinare”! Dacă cei ce le vând chiar ar face atâția bani cu ele, le-ar putea da pe gratis. Citește siteuri de specialitate, dar în final ia singur deciziile pe care le consideri cele mai bune pentru propriul buzunar.

Nu pierde niciodată din vedere unul dintre scopurile pariurilor: acela de a te simții bine! Fii mândru când câștigi și nu îți pierde speranța și concentrarea atunci când pierzi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?