Betfair-Full Verification-KYC-Verificarea identitatii BetfairVerificarea identitatii la betfair se face foarte simplu.Trebuie sa trimiteti o copie dupa cartea de identitate sau buletin direct pe siteul betfair.O sa va explic in articolul asta pasii de urmat si o sa postez si imagini ca sa intelegeti tot fara probleme.
Dupa ce ati depus si ati jucat la acest exchange-bets si ati facut o suma frumoasa de bani si vreti sa retrageti trebuia ca Betfair sa verifice daca aveti peste 18 ani.

Pasul 1.
Dati clic pe My Account care se afla in dreapta sus langa Curent Bets si se va deschide o noua pagina care arata ca in poza de mai jos


Pasul 2
Trebuie sa dati clic pe My Details asa cum indica sageata trasata de mine pe poza.Dupa ce ati dat clic pe My Details se va deschide o alta pagina care arata ca in poza de mai jos.Aici trebuie sa dati clic pe Document Uploader: You can upload personal documents using our secure service. Sageata neagra indica exact locul unde trebuie sa dati clic.


Pasul 3
Se va deschide o noua pagina ca in imaginea de mai jos iar voi trebuie doar sa incarcati poza cartii de identitate pe care o aveti salvata in computer la betfair pe site.In 24 de ore veti primi raspunsul urmator in email si totul este ok: Dear Ion,
Thank you for the documents you recently forwarded to Betfair to verify your age. We can confirm that they have been approved, and your account has been age verified

Acum puteti sa retrageti banii linistiti.

Daca vreti sa pariati pe tenis la Openul Australian trebuie sa fiti verificat complet KYC.Daca nu,ajunge copia trimisa de voi in felul in care a fost explicata de mine mai sus.
Multi pariori dupa ce depun banii la betfair se confrunta cu o mare problema si anume verificarea identitatii KYC .Eu am realizat verificarea folosind aceasta cale:Transfer din Main Wallet in AUS Wallet .
Eu am transferat 5 Euro, nu cred ca e o suma minima.
O data ce ati facut acest transfer se va trimite prin posta la adresa din profilul vostru o scrisoare ce va contine un cod de validare.
Aceasta va ajunge in 5 zile.
Cartea de identitate legalizata + codul de validare- E-mail la addressvalidation@betfair.com sau o trimiteti prin posta.
Astfel veti deveni Full Verified.
Bafta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?