Bonus bet365 pentru clientii existenti


100% Bonus Initial pentru Mobil


Pentru a sarbatori lansarea noului nostru serviciu Mobil, oferim un bonus fantastic de 100% tuturor clientilor nostri noi, precum si clientilor existenti.

Serviciul nostru Mobil are acum noi facilitati, este usor de navigat, permite plasarea pariurilor multiple, include serviciul nostru complex de Pariuri Live si multe altele.

Pentru a solicita bonusul, trebuie doar sa plasati un pariu eligibil prin serviciul Mobil la bet365, in valoare de numai 4 RON* sau mai mult, si veti putea primi un bonus de 100%, pana la maxim 200 RON*.

Dupa ce ati plasat pariul eligibil, va trebui sa obtineti codul de oferta de pe website-ul nostru, accesand sectiunea Membri si selectand Oferte Pariuri Sportive si apoi Oferte Disponibile. Apoi veti primi un email cu codul de oferta, la adresa de email inregistrata in cont. Alternativ, puteti sa ne contactati si operatorii nostri de la Relatii Clienti va vor asista cu placere.

Apoi veti putea introduce codul de oferta accesand sectiunea Membri de pe website sau prin serviciul Mobil la bet365.

Cu oferte avantajoase si o varietate de Pariuri inaintea evenimentului si Live, bet365 este locul perfect pentru toate pariurile dumneavoastra prin telefon.

*sau echivalent in valuta.Important de stiut este ca primiti bonus de 100% din primul pariu pus pe mobil pe cote de minim 1,50,adica daca puneti primul pariu cu miza 200 ron primiti 200 bonus,daca puneti primul pariu cu miza 30 ron primiti bonus 30 ron.Atentie la conditiile de rulare .Bafta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?