Bwin sponsor Steaua Bucuresti
FC Steaua Bucuresti anunta ca incepand de astazi bwin.com, liderul international în materie de gaming online, este noul partener premium al clubului nostru. Contractul acordă bwin drepturi exclusive in categorie, austriecii urmand sa includa brand-ul Steaua Bucuresti in activitatile de marketing si de publicitate din intreaga lume.

In calitate de „official betting partner” al clubului, bwin va fi prezent pe panourile de la conferinta de presa, zona mixta, zona interviurilor televizate si boardurile publicitare de la stadionul Steaua. Pe langa acordul cu Steaua Bucuresti, dupa ce a incheiat parteneriatul cu AC Milan, bwin a semnat de curand un contract de sponsorizare cu Liga Italiana de Fotbal Serie B care va fi cunoscuta de acum drept Serie bwin.

„Suntem incantati de acest parteneriat, pe care dorim sa il dezvoltam in perioada urmatoare. In momentul cand isi unesc fortele doua branduri puternice, recunoscute pretutindeni in lume, colaborarea nu poate fi decat foarte buna”, a declarat Bobby Durbac, director de marketing al FC Steaua Bucuresti.Sursa www.gsp.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?