Piturca ii raspunde lui Gigi Becali


Piturca a declarat:"S-a vorbit de mulţi bani. Aducerea a 13 jucători 2,4 milioane de euro minus 1,3 milion de euro care se vor încasa pe Ovidiu Petre. Eu zic că e o sumă mică pentru a face echipa pe care suporterii o doresc în Ghencea.Să ştiţi că a trebuit să fac eforturi pentru a plăti primele la primele două meciuri. Gigi Becali mi-a promis că voi avea la dispoziţie 5-10 milioane de euro pentru anul în curs, n-au venit aceşti bani, dar l-am înţeles, nu era o problemă.Am cerut un contract de 3 ani, să am puteri depline, să pot conduce acest club alături de staff-ul meu în mod profesionist.Gigi Becali a început să se schimbe în momentul în care a venit MM Stoica lîngă el. Atunci au început perversităţile, nu e amuzant, nu rîdeţi, atunci a început să se schimbe. Era injectat, eu am încercat să-l educ, el are şi calităţi, dar aşa a fost să fie.El era prietenul meu, eu am avut un mare rol la venirea lui la Steaua, el vorbea urît de mine cu Stoica. Sau îl lăsa pe Stoica să vorbească urît de mine, nu se face aşa ceva. Eu am fost de acord să vină Mihai Stoica, altfel nu venea. Cînd eram eu la Steaua venea două ore la stadion, vorbea cu fanii pe blog, îi îmbîrliga şi p-ăia şi atît.Am fost bolnav o lună, poate şi mai mult, revenirea la Steaua m-a ajutat în sensul ăsta. Eu am făcut o mare greşeală, că în momentul în care s-a terminat turneul final că nu am plecat. Cu riscul că trebuia să plătesc clauza de 500.000 de euro şi să plec.

Gigi are bani, le dă salariile, nu se pune problema asta. Are perspective, are planuri, o să cîştige nişte bani. Am semnat un contract pe o lună de zile, ca director tehnic, ca să pot sta pe bancă, l-am trimis la Federaţie.

Steaua, după părerea mea, 10 ani de zile, cu banii pe care i-a avut, nu-i putea sta nimeni în cale. A avut vreo 20 de milioane de euro în cont la un moment dat, ar fi putut conduce fotbalul românesc. Din păcate, s-au dat o grămadă de bani cu Pleşan, de exemplu, şi am luat pe el 50.000 de euro abia, abia... S-au aruncat bani aiurea".

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?