Sirul lui Fibonacci aplicat de Fafu1 pe www.e-pariuri.ro


Fafu 1 : eu cand am conceput strategia Sirul lui Fibonacci m-am gandit ca intr-un meci, oricare ar fi el, sansele de under/over n-au cum sa depaseasca 40-60% si 60-40% iar cum timpul este ciclic si de fapt tot ce ne inconjoara este ciclic mi-am dat seama ca, cu putin noroc pot dezvolta o strategie interesanta.

Stiti cum e ,nimic nu merge la infinit, totul se repeta ,ca si in viata. Exact asa e si la egal pentru ca Otelul nu poate face 1 sau 2 la infinit.
Problema e sa ai noroc sa faca x cat mai des si asa e si la under/over dar la mine sansele sunt mai mari asta o arata si cota.
Fafu1 foloseste Sirul lui Fibonacci pe over 2,5 si nu cauta cote sub 2 doar mai mari.Sirul lui Fibonacci arata asa:1 1 2 3 5 8 13 21 etc ultimul numar fiind suma celor doua din fata sa.Iar in momentul in care castiga se intoarce 3 pasi inapoi si o ia de la capat.

Puteti sa folositi miza 1 euro sau daca aveti buget mare 10 euro sau 100.
Trebuie sa va avertizez ca se intampla foarte rar, dar trebuie sa te astepti la orice in viata,ca o echipa din Spania nu a facut niciun egal tot turul de campionat.
Trebuie sa aveti si inspiratie in alegerea echipei pe care veti juca Sirul lui Fibonaacci.
Bafta!

Comentarii

  1. Stiu de mult acest sir , il am si parola la unele conturi , e chiar tare si usor de retinut

    RăspundețiȘtergere
  2. Waly sa vedem daca o sa avem succes cu acest sir la pariuri.Bafta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?