Sirul lui Fibonacci aplicat de Fafu1 pe www.e-pariuri.ro


Fafu 1 : eu cand am conceput strategia Sirul lui Fibonacci m-am gandit ca intr-un meci, oricare ar fi el, sansele de under/over n-au cum sa depaseasca 40-60% si 60-40% iar cum timpul este ciclic si de fapt tot ce ne inconjoara este ciclic mi-am dat seama ca, cu putin noroc pot dezvolta o strategie interesanta.

Stiti cum e ,nimic nu merge la infinit, totul se repeta ,ca si in viata. Exact asa e si la egal pentru ca Otelul nu poate face 1 sau 2 la infinit.
Problema e sa ai noroc sa faca x cat mai des si asa e si la under/over dar la mine sansele sunt mai mari asta o arata si cota.
Fafu1 foloseste Sirul lui Fibonacci pe over 2,5 si nu cauta cote sub 2 doar mai mari.Sirul lui Fibonacci arata asa:1 1 2 3 5 8 13 21 etc ultimul numar fiind suma celor doua din fata sa.Iar in momentul in care castiga se intoarce 3 pasi inapoi si o ia de la capat.

Puteti sa folositi miza 1 euro sau daca aveti buget mare 10 euro sau 100.
Trebuie sa va avertizez ca se intampla foarte rar, dar trebuie sa te astepti la orice in viata,ca o echipa din Spania nu a facut niciun egal tot turul de campionat.
Trebuie sa aveti si inspiratie in alegerea echipei pe care veti juca Sirul lui Fibonaacci.
Bafta!

Comentarii

  1. Stiu de mult acest sir , il am si parola la unele conturi , e chiar tare si usor de retinut

    RăspundețiȘtergere
  2. Waly sa vedem daca o sa avem succes cu acest sir la pariuri.Bafta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over