Top 10 bloguri in opinia mea


Locul 1 - http://iaundex.blogspot.com/ Terra are un blog un pic feminist dar complet,de toate pentru toti.Locul 2 http://ultrabun.blogspot.com/ Phidas e la curent cu toate noutatile din toate domeniile.Omul prezinta informatii inaintea CNN sau a motoarelor de cautare.Locul 3 http://blogshot.ro/ Filip e original .Nu gasiti un blog la fel in tot Universul.

Locul 4 http://www.relansat.ro/ Relansat e direct,parior inrait dar cu un umor aparte. Locul 5 http://th3sha.wordpress.com/ Cookie Jar are un blog ca in revistele din New York.Stil frate,nu gluma. Locul 6 http://smiley-opinion.blogspot.com/ Smiley scrie despre orice dar niciodata fals. Locul 7 http://djwaly21.blogspot.com/ Un blog extraordinar.

Locul 8 http://grapefruits.wordpress.com/ Sincer aici am gasit cele mai tari bancuri..:)) Atinge multe subiecte diferite si autoarea e plina de mister. Locul 9 http://www.mmstoica.ro/ Blogul lui MM Stoica cel mai bun conducator din fotbalul romanesc.Locul 10 http://www.mircea-badea.ro/blog/

Comentarii

  1. Cosmetice Metropolitan o sa te inscriu la parteneri.Astept sa faci acelasi lucru.Smiley_tgv e un loc meritat din plin.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?