Tatuajele arta sau moft


Tatuajele sunt foarte populare. Aproximativ 25% dintre cei cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani au cel putin un tatuaj si se pare ca in urmatorii ani proportia va ajunge la 40%. Daca credeai ca tatuajele sunt un lucru specific barbatilor, mai gandeste-te.Aproximativ 65% dintre persoanele tatuate sunt femei. Pana la urma de ce isi fac oamenii tatuaje? Afla raspunsul in continuare.

Exista diferite motive pentru care oamenii isi fac tatuaje. Sunt persoane care isi fac tatuaje din placere, pentru infrumusetare sau chiar din motive medicale.

Cele mai multe sunt facute din placere si de catre persoane care nu stapanesc foarte bine aceasta arta. Pot fi realizate chiar de persoana care il poarta sau de un cunoscut al acesteia, "inarmat" cu cerneala, carbune sau cenusa. Mai exista si tatuaje culturale, care sunt aplicate prin metodele traditionale ale unor grupuri etnice. Acestea semnaleaza ca persoana care il poarta face parte dintr-un grup.Tatuajele profesionale sunt facute tot din placere, insa de persoane specializate in acest domeniu, care folosesc instrumente speciale si care lucreaza in conditii sigure.
Multe femei apeleaza la tatuajele cosmetice pentru a ascunde unele imperfectiuni sau pentru a pune in evidenta anumite parti ale corpului. Acestea pot fi folosite ca un machiaj permanent pentru ochi, buze, sprancene. Din cauza ca aceste tatuaje se sterg cu trecerea timpului, este recomandat ca aceasta interventie sa se repete.Mie imi place sa vad tatuaje la femei pe glezna.
Voua unde v-ar placea sa vedeti tatuaje pe corpul femeilor, in ce zone?
Comentarii

 1. Imi plac tatuajele... imi place sa am (am)...dar nu neaparat pentru "laudat" si "afirmat", imi place sa vad...
  In legatura cu tipele, nu de mult am inceput sa am o slabiciune pentru asa ceva :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu am unul cu o semnificatie aparte si mai vreau sa mi fac inca unul mai complicat ...

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu vreau sa imi mai fac... insa astept sa fac niste bani pentru aparat... o sa mi le fac singur... ma mai ocupam in "tinerete" de asa ceva...

  RăspundețiȘtergere
 4. Este o emisiune pe travel & living ( miami ink )pe care o urmaresc .. ahh .. mi-as dori sa am un tatuaj facut de chris garver :X

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?