Serban Huidu in coma


Realizatorul TV Şerban Huidu este în comă la un spital din Austria după ce a suferit un grav accident la schi. Huidu a fost dus în stare gravă la un spital din Innsbruck, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom. Potrivit unor surse, Huidu ar fi încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie.

Realizatorul Tv a fost dus la spitalul din Innsbruck, cu hemoragie craniană. Medicii austrieci au confirmat internarea unui cetăţean român în spital, însă nu au dezvăluit numele acestuia, la cererea familiei.

În urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei României în Austria. Soţia lui Huidu a declarat pentru Cancan că următoarele 24 de ore sunt critice. Doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale realizatorului tv.

În vîrstă de 34 de ani, Şerban Huidu a devenit cunoscut la sfârşitul anilor '90, prin emisiunea Cronica Crcotaşilor de la Radio 21. În 2000, emisiunea prezentată de Huidu a debutat pe micile ecrane.

Comentarii

  1. Acum, cand asteptam ca peste ultimul “0″ din anul 2010 sa cada hotarat un “1″ si sa trecem in anul 2011, iti urez sanatate, fericire si implinirea celor mai frumoase dorinte ale sufletului tau!
    LA MULTI ANI!
    http://www.crosscards.com/cards/holidays/new-year/joy-peace-health.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?