Despre bonusurile caselor de pariuri si vanatorii lor

Multi evita sa discute despre vanatorii de bonusuri din pariurile on-line.Sunt multi romani care fac asta,iar casele de pariuri cer multe detalii pariorilor romani.Cum face un vanator de bonusuri ca sa nu iasa pe minus??Unii au ip dinamic si astfel pot sa faca multe conturi la aceeasi casa de pariuri fara sa trezeasca suspiciuni folosind cardurile prietenilor si cunostintelor.
La bet365 ca sa rulezi bonusul ei cer pariuri peste cota 1,50.Unii joaca rezultat par si impar pe acelasi meci de baschet cote de 1,90.
Sa luam exemplu casa Gamebookers,inainte primeai la 100 ron depunere si inca 100 ron bonus care trebuia jucat de 3 ori.Acum datele s au schimbat,primesti 100 ron dupa ce ai rulat de 6 ori depunerea ta.Cum se face??

Joaca toate cele 3 rezultate daca este fotbal ,de exemplu cotele la 1 x si 2 sunt foarte apropiate pentru ca meciul este echilibrat.Va pierde o suma mica dar va iesi sigur unul din 3 rezultate.Sau poate juca tenis unde are doar 2 variante 1 si 2 .
Gamebookers e o casa care nu cere multe acte de verificare.

Comentarii

 1. Eu am fost atat de "noob" la inceput pe site.. incat in loc sa profit de un bonus frumos de 200 ron.. am "profitat" de unul de 25 ron =))

  Si cum inregistrarea e permisa doar 1data (si la cat m-am scremut sa fie TOTUL OK, cu tot cu info personal).. acrirea e mare in a produce alt cont.

  RăspundețiȘtergere
 2. :) La inceput nu stiam nici eu cum e cu pariurile si bonusurile.Pariam dupa ureche fara sa studiez clasamente,statistici,etc iar cu bonusurile ,unele le am luat altele nu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tu ai conturi la mai multe case ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Da.Am conturi aproape la toate casele de pariuri importante.

  RăspundețiȘtergere
 5. WoW..

  Eu am doar la bet365. Care mai vezi sa fie IMPORTANTA dupa asta ?

  Si o alta intrebare: Cu aceeasi card credit, pot sa-mi mai fac un alt cont pe alt site ? Adica sa am aceeasi inregistrare pe alt site, la fel ca la bet365 ?

  RăspundețiȘtergere
 6. Poti sa folosesti acelasi card pentru toate casele de pariuri.Pentru ca esti la inceput iti recomand Gamebookers sau Sportingbet.La Sportingbet bonusul este de 200 ron .O casa importanta este Betfair dar este pentru avansati.Bafta

  RăspundețiȘtergere
 7. Sporting suna mai bine ca are bonus mare. M-am mai gandit la ea.. dar B365 e mai buna la cote.

  Dar cum suntem la vanatorii de bonusuri:)) As cam vana pe aia de la Sporting.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?