Ziarista Ioana PopescuAșa-zisa ziaristă Ioana Popescu afirmă sus și tare că era să fie violată de Toja, un jucător de fotbal. Ea s-a mai lăudat în trecut că a făcut sex cu mulți fotbaliști, a făcut un top cu mărimi de p... Acum se ceartă mai nou cu toată conducerea Stelei.
Sincer nu știam că dacă o sugi des și schimbi partenerii și mai des te poți numi ziaristă. Cel puțin la noi în oraș termenul e curvă penală. Femeile se supără atunci când bărbații se lăuda că au făcut sex cu ele în stânga și în dreapta. Dar Ioana asta o face la televizor și se mândrește nevoie mare. Ce e la gura ei nici nu vreau să știu.

Comentarii

 1. Asta e un mod de a fi invitata cam pe la mai toate emisiunile sa povesteasca ce si cum suge. Ea primeste bani de la producatorii emisiunilor. Daca altceva nu stie sa fac, sincer n`o vad dand cu sapa :)))) In ultima vreme fetele astea nu mai au rusine, foamea de bani intrece orice limita a bunului simt. La muncaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cunosc femei de produs care fac cariera,dar nu le aud sa strige in gura mare ca s au frecat cu unii,ca au supt o invers...Tac din gura si isi fac meseria.Asta e nesimtita rau.Sa nu se inteleaga ca am ceva impotriva sexului oral,imi place ,dar fara strigaturi dupa...:D

  RăspundețiȘtergere
 3. Unde a ajuns jurnalismul in Romania...

  RăspundețiȘtergere
 4. Profesia de ziarist, indiferent de sex, impune o anumita decenta. Cu aceasta am spus tot.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ar face unii(unele) orice pentru rating.Doar cateva din personajele care apar pe sticla desi locul lor este in alta parte:Becali,Dragomir,Piturca,Ioana ,cea mai inocenta dintre femei,Fernando de la Caransebes si multi altii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Oricum e buna...s-o luam toti la interviuri :)))....penala....tarfa....dar e buna....si are si chip dragutz :))))))

  RăspundețiȘtergere
 7. Cum de am uitat de Nikita,cea mai grasa si urata femeie vazuta in ultimii 2000 de ani.Imi amintesc ca a facut box cu o fata care era la lotul national de pugilism,porecla Savarina.A rupt o Savarina.:)))

  RăspundețiȘtergere
 8. Cica are un contrac cu o revista. Sa spuna intamplari din viata ei. Si cu ce sa se laude decat cu ce este.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu ştiu de ce te mai miră- ca să ajungi ziaristă, de cele mai multe ori, trebuie să îţi umble gura. Unele găsesc metode şi metode...

  RăspundețiȘtergere
 10. E ziarista ce foloseste cerneala alba si scrie romane cu limba pe corpul fotbalistilor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Asta e o rapandula penala. Am citi si eu cateva interviuri si mi s-a facut greata.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?