Aplicaţia care te anunţă de fetele singure de pe Facebook!


Dacă eşti utilizator de Facebook şi cauţi aventuri amoroase , probabil că urmăreşti în mod regulat paginile fetelor pe care le simpatizezi şi pe care ai vrea să le cunoşti mai mult decât virtual, iar în momentul în care vezi că printre activităţile recente apare " went from in a relationship to single", fără îndoială ieşi la atac. Acum există şi o aplicaţie care să te ajute să vânezi mai bine: Breakupnotifier.com

Această aplicaţie te anunţă când o persoană s-a despărţit . Sigur, nu te va ţine la curent cu toţi prietenii din listă decât dacă îţi doreşti acest lucru. Tu trebuie să selectezi personele de care eşti interesat şi doar despre acelea vei primi pe mail veştile bune sau rele. Breakup notifier te anunţă şi când cineva îşi găseşte un partener sau o parteneră.
Aplicaţia este una special creată pentru Facebook şi este gratuită. Nu e exclus ca în viitor să fie disponibilă contra-cost, deci dacă sunteţi interesaţi ar fi cazul să o încercaţi acum.

Comentarii

 1. Hmmmm,ce aiurea!Bine ca nu am cont pe Facebook! :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma folosesc de Facebook pentru promovarea blogului .Ar trebui sa incerci si tu.:D

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai de ce? Daca cineva ajunge la mine sa il citeasca, bine...daca nu, nu. Eu scriu doar pentru ca imi place, e o pasiune, atat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu te am gasit prin polimedia.Daca nu era polimedia nu mai citeam blogul tau...Este exact acelasi lucru cu Facebook.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?