Easy money Chess

Easy money este strategia in care se pariza sume mari 500 sau 1000 de euro pe cote mici sau foarte mici:1,02 sau 1,05.
Astfel castigi 50 de euro la un pariu.Este un pariu cu sanse reale si mari de reusita dar si cand pierzi,se intampla sa pierzi si pe cote foarte sigure,pentru ca asa e in tenis,chiar simti pierderea la bugetul pentru pariuri.

Un jucator pe nume Chess a reusit sa fac a bani buni cu aceasta metoda de a paria.
Chess pariaza pe cote mici sume mari,asta e stilul lui de joc de cativa ani.Ultima incercare reusita a plecat de la suma de 1500 de dolari si a facut 6000 de dolari.Sunt contestatari ai acestei strategii dar are si adepti.Eu prefer cotele mici si pariez live pentru ca trebuie sa simti meciul,cum se joaca,deschis sau se apara pe 2 linii,etc.

In continuare un mesaj ironic lasat de Other pe e-pariuri.ro pentru cei care nu cred ca se pot face bani folosind cotele mici: "Doar 4600 de dolari castigati ? Slab domnule, slab !
Daca, in loc sa te ocupi de petardele astea de agent infiltrat al marsavelor case de pariuri , iti puneai IQ-ul la contributie si iti faceai propriile ratinguri in toate campionatele, bazate pe ultimii 60 de ani, daca puneai mana pe cursurile de teoria probabilitatilor , pe cele de statistica si de mecanica cuantica, daca luai cursuri de excel avansate pentru o evidenta serioasa, daca aveai curiozitatea sa pricepi ce inseamna un " kelly" , eventual putin modificat prin aplicarea coeficientului lambda si a indicelui teta, dar in nici un caz modificat la constanta gama... eh... atunci altul era profitul tau. Asa, freci doar menta pentru cateva mii de dolari pe luna. Ti-o spun asta toti cei care gandesc de pe forum, dar tu nu pricepi.
Macar baga si tu o dedicatie muzicala cu ocazia asta, sa mai iesi din monotonie."

S-ar putea sa iti placa si Strategia easy money

Comentarii

  1. Stiu si eu cateva persoane care arunca chiar si 15, 20 de mil pe un meci sau 2, dar aici depinzi de ceva.. DE CAT ITI PERMITI SA ARUNCI.. ca daca esti cam lefter sau ai si acei 25 de mil, ai morcov in ass sa te risti. Dar daca ai deja vreo 150 de mil in dulap, treaba se mai schimba si-ti mai permiti sa mai risti macar 10 mil de inceput.

    Cat despre a incerca asta, pare cam buna, ca la multe meciuri a inceput deja sa insemne moarte sigura, macar la 1,2 maxim 3 meciuri, ai sanse mai MARI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu pariez doar un meci pe zi ,asa reusesc sa am autocontrol,indiferent daca o sa castig sau pierd .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?