Pearl Harbor


Dupa nenorocirea care s a intamplat la japonezi ,unde s a inregistrat unul dintre cele mai mari cutremure din istoria omenirii,unii americani pe facebook sau alte retele sociale spun sus si tare ca este blestem de la Dumnezeu pentru atacul militar, dat prin surprindere, din partea marinei imperiale japoneze împotriva bazei navale de la Pearl Harbor, Hawaii, în dimineaţa zilei de duminică, 7 decembrie, 1941,unde si au pierdut viata 2500 de americani.
Se pare ca au uitat de cele 2 bombe atomice de la Hiroshima si Nagasaki unde si au pierdut viata peste 250000 de japonezi.
Sunt satul de ipocrizia americanilor care pozeaza in arbitru international si spun ca doresc pacea in lume si acolo unde este petrol mult ei intervin cu forta armata pentru a restabili ordinea in zona.
Hai sictir americani de cacat!!

Comentarii

 1. Sunt intr-u totul deacord cu tine. Ei se pare ca au uitat de acei oameni cazuti dupa bombele nucleare si de radiatiile care au ucis si mai multi dupa aceea. Intotdeauna i-am urat pe americani petnru ipocizia in care se scalda... aia este singur tara in care nu aspir sa pun piciorul NICIODATA.

  RăspundețiȘtergere
 2. Scuze pentru greseli, dar se pare ca am fost mai enervata decat mi-am inchipuit...

  RăspundețiȘtergere
 3. E ingrozitor ce se intampla acum in japonia. Si ai dreptate cu americanii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ipocrizia americana e cutremuratoare, pentru cine se oboseste sa o vada, dincolo de sclipici, lozinci, juraminte, etc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu îmi plac americanii din multe puncte de vedere, dar totuşi, hai să nu condamnăm o naţiune întreagă pentru un grup de imbecili needucaţi.
  Ceea ce s-a întâmplat în Japonia nu este o lovitură doar pentru japonezi, ci personal cred că pentru întreaga omenire. Este o pierdere uriaşă care o să se resimtă pe foarte multe nivele dar mai ales este nedrept ceea ce li se întâmplă niponilor ca popor, un popor în top ca şi educaţie, cultură şi industrie.
  Sper din tot sufletul să reuşească să treacă prin această enormă încercare la care sunt supuşi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mitza mie nu mi place politica de cucerire(economica) pe care o conduce guvernul american de la al 2 lea Razboi Mondial pana in zilele noastre.Se cred superiori...Japonezii sunt puternici,vor trece cu bine peste nenorocirea asta.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?