Strategie pariuri live / sub 2,5 goluri

Strategia de pariuri live under 2.5 este o strategie foarte eficienta care se aplica doar la casele de pariuri de tip exchange (Betfair sau Betdaq). Pariind la un exchange va creati foarte multe avantaje datorita cotelor mult mai mari decat la casele de pariuri obisnuite. De asemenea aveti posibilitatea de a va juca cu foarte multe strategii de pariere si va puteti crea pariuri sigure cu usurinta. Un mare avantaj la casele de tip exchange este ca puteti paria atat back cat si lay.

Strategia pe care o vom prezenta in urmatoarea parte se bazeaza de asemenea pe fluctuatiile de cote de la betting – exchange. Strategia este dedicata in special pariurilor live (in-play). O conditie este ca sa fie pe un meci la care numai un gol sa fie inscris, adica scorul este 0-1 sau 1-0. Este o situatie si mai buna daca echipa favorita conduce.


Cand va uitati la meci, cu putin timp inainte de pauza de obicei vedeti ca nu se mai marcheaza. Desigur ca se poate marca tot timpul, dar in ultimele minute ale primei reprize nu se mai marcheaza. In acele minute ale primei reprize deschideti casa de pariuri de tip exchange si puneti un pariu back pe ‚under 2.5 goals’. Ideal ar fi ca acest pariu sa fie prin minutul 40 al primei reprize. Cotele fiind adesea destul de mari – ex. 2.60 la meciul Liverpool – Arsenal cand scorul era 1-0 in min. 40. Acum asteptati cateva minute continuand sa urmariti jocul. Cazul ideal este daca nu se mai inscrie pana la pauza.

Cu foarte putin timp inainte ca arbitrul sa anunte pauza meciului, cotele de la ‚over’ si ‚under’ variaza foarte mult. In exemplul nostru, cota a scazut de la 2.60 la 2.24, fiind o situatie ideala pentru un pariu sigur. Acum puneti un pariu ‚lay’ la under 2.5 goals, ceea ce inseamna ca ati pariat contra pariului pus anterior, deci aveti un pariu sigur, orice s-ar intampla veti castiga. Toti pariori viseaza la astfel de situatii.In 5 minute ati facut bani buni fara mare efort.

Profitul unei asemenea strategii nu este asa de mic cum ati putea crede. Este bine ca in perioada de proba a strategiei sa folositi miza de pariat de 4 EUR, apoi o cresteti o data cu experienta. In exemplul nostru am calculat suma mizei puse pe pariul lay astfel incat orice s-ar intampla avem un profit de 0.70 EUR, ceea ce inseamna 20% din miza, fiind un procent foarte mare deoarece putem miza orice suma.

S-ar putea sa iti placa si articolul Strategie baseball MLB

Comentarii

  1. Sincer sub 2,5 goluri e o strategie buna de pariat doar atunci cind meciul e foarte tensionat si e clar ca nu vor fi multe goluri, dar oricum e foarte riscant. Am incercat multe promotii Unibet, indeosebi pariuri cu tactica sub 2,5 goluri, si sa va zic e foarte greu din cauza ca daca luam dupa % sansa in orice meci sa fie un scor de 2-1 e foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian inca nu exista o strategie sigura suta la suta.
    Fiecare incearca sa joace ce i se potriveste mai bine.Cand se marcheaza un gol in ultimul minut multi pariori se bucura dar poate si mai multi sunt suparati in acel moment...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?