Banc


Într-un sat unguresc din Ardeal, vine un fotograf nou, cam fără experienţă, care încadra aiurea pozele şi de cele mai multe ori la portrete, oamenilor nici nu li se vedeau ochii. Satul fiind micuţ, i s-a dus repede vestea.
Într-o zi, vin la el doua femei, mamă şi fiică, ce voiau sa faca niste portrete pentru neamurile din Ungaria. Femeia mai în varsta zice:
- Bune ziua, domnu foto! Venit noi la dumnevostre se foteţi la noi!
Acuma, pe mine foteţi în fund şi pe fată în píciore! Da' ştiţi ce rughem la dumnevostre, domnu foto?! Foteţi la noi aşe, de se ne iese ochii, bine?!

Comentarii

 1. uite, dom'le, niste femei care stiu ce vor!

  RăspundețiȘtergere
 2. Care spun cu mana pe inima sau in alta parte ca stiu ce vor de la viata.:)

  RăspundețiȘtergere
 3. =)) Frate mi-ai adus aminte de clipu` ala sinistru cu baba aia de se plangea ca n-o violat-o cum trebe ... probabil asta trebuia si baba sa-i spuna aluia: Foteţi la noi aşe, de se ne iese ochii, bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai si baba nu stia ca, comunicarea este cheia intr o relatie,chiar o relatie cu un violator.Stiu un caz in SUA cand o femeie i a cerut unui violator sa foloseasca prezervativul si omul asa a facut.Dar in instanta a fost eliberat.Femeia a declarat ca data viitoare o sa si puna prezervativul pe teava pistolului .:D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?