Mr.NobodyInca din primele minute iti poti da seama ca este un film original, deloc tipic si ciudat in sensul bun al cuvantului. Fiecare scena care se succeda te tine captiv si te transpune in locuri si stari nebanuite.
La cei 117 ani pe care ajunge sa ii aiba, Nemo (singurul muritor) nu poate distinge adevarul de imaginatie.
Desi este destul de fragmentat si poate fi comparat cu un puzzle imens sau cu un detaliu al unei picturi, finalul ofera posibilitatea de a alege exact ceea ce vrei sa intelegi sau cu ce vrei sa ramai din toata povestea. Scena cea mai dramatica a filmului reprezinta dupa mine momentul in care micutul Nemo este pus in fata parintilor sai si fortat sa decida intre cei doi piloni ai existentei sale. Tot echilibrul sau launtric este zguduit si atunci incepe imaginatia. insa oare a fost doar o imaginatie sau totul a fost real? toate caile erau doar in mintea lui nemo? sau toate se intampla deodata?
Când Nemo era copil spune: *You have to make the right choice. As long as you don't choose, everything remains possible.*. Asta spune tot. Fiind pus în faţa unor decizii, tot ce urmeaza e o posibilitate. Filmul prezintă posibilitătile pe care le avea el în viaţă în functie de decizia respectiva.
Actorul principal este Jared Leto si regizorul Jaco Van Dormael.
Va recomand acest film cu caldura si va las cu un citat din film:"Cand singura mutare viabila este sa nu muti."Vizionare placuta!

Comentarii

 1. Citatul acela pe care l-ai dat la sfarsit mi-a placut la nebunie si m-a facut curioasa sa vad filmul. Am sa si fac asta imediat cum voi putea. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Se aseamana putin cu filmul The Butterfly Effect.Nu e un fim lejer dar mie mi a placut mult.

  RăspundețiȘtergere
 3. Captivantă prezentarea ta, căci mi-ai trezit curiozitatea, nu ştiu când am să văd filmul, eu nu descarc de pe net filme, prefer căile mai naturale, mai ales pentru calitatea care ţi-o oferă un dvd original sau transmisiunea prin cablu, dar am să ţin minte şi am să-l privesc cu plăcere :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Merita vizionat.Pe dvd ,la cinema cum doreste inimioara ta dar merita.

  RăspundețiȘtergere
 5. Dar te-ai prins că sunt eu Zefira aşa e :P

  RăspundețiȘtergere
 6. Stiu ca esti cand Mitza cand Zefira ,nu stiam ce sa mai cred cand citeam blogul vostru dar m am obisnuit .:P

  RăspundețiȘtergere
 7. Acum doar la Milogul în blog scriu ca Zefira :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?