Sa va iau mortii in p...

Navigam linistit pe net ,saream de pe un blog pe altul si am observat ca daca vrei sa ai succes cu blogul trebuie sa injuri.Sa va injur pe voi cititorii ,voi pe mine,eu zic de neamurile voastre ,voi de moasa pe gheata sau orice altfel de injuratura.
Trebuie sa fiu in pas cu moda asa ca o sa organizez un concurs de injuraturi cat mai originale.
Castigatorul va primi meditatii de la tiganii dintr un cartier de la mine din oras la injuraturi in tiganeste pentru a si imbogati repertoriul.
Locul doi va primi meditatii despre traversatul strazii cu mobilul in mana stanga si cu maneaua la maxim imbracat cu un tricou roz pe care sa scrie :De puta madre si gelat dar nespalat iar locul trei meditatii la dans din buric si mancat seminte in centrul orasului imbracat in trening si pantofi.
Spor la injuraturi ca sa ajung si eu in topuri ,sa fiu bloger de succes.
Un exemplu de vocabular elevat mai jos:

Comentarii

 1. =))=))=)) - astea sunt toate cuvintele pe care le-am găsit la purtător după ce am citit și am să continui - =))=))=)) :D...
  Ps: trăim în românica și... asta ne ocupă tot timpul :D.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt timida, nu zic! :P Dar stiu! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. mi-ar fi prins bine niste lectii de dans din buric ( pantofi de lac si trening am, seminte sparg in centru - deh, vita nobila, ce sa-i faci?) asadar curaj! cat de greu sa fie pentru locul trei?

  RăspundețiȘtergere
 4. Principessa am si eu trening dar imi trebuie pantofi de lac rosii sa se asorteze.:)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?