Strategia gol marcat

Acesta este un pariu pe care ai sanse de peste 80 % sa castigi. Dar asta numai in conditiile in care studiezi bine meciul si pariezi doar un singur meci pe zi.Recomand sa jucati la Betfair sau la casele asiatice unde cota le cel putin un gol este mai mare decat la alte case europene.
Peste 85% din meciurile de fotbal dintr-o zi nu se termina 0-0. Aici intervine inspiratia ta de a alege meciurile care nu se vor termina cu un rezultat egal fara goluri.Cautati sa pariati folosind strategia gol marcat pe campionatele din Germania, Olanda, Brazilia, acolo unde se inscriu multe goluri.

Dar trebuie sa fiti atenti si la anumite aspecte, spre exemplu, daca ai o echipa de mijlocul clasamentului care joaca cu ultima clasata, parca nu este sigur ca da gol daca nu are in teren cel mai bun atacant si playmaker-ul. Cu toate ca exista si exceptii, va spun ca pentru cei care vor sa parieze 100 euro pe o cota sigura (cu toate ca nimic nu este sigur in pariuri si sport) de 1.15, poate castiga 115 euro. Ideea este ca trebuie sa va ganditi daca merita sa riscati 100 euro doar pentru a castiga 15. Unii merg pe asta.
Strategia cel putin un gol marcat am jucat-o la Betfair si am avut succes doar daca jucam un meci pe zi, suma fixa. Daca pierdeam un meci nu jucam la recuperare.
Castigul meu era autocontrolul.

Ca sa puteti juca aceasta strategie pe cele mai bune cote trebuie sa aveti cont la betfair.

Bafta!
S-ar putea sa iti placa si articolul Strategie Hochei

Comentarii

  1. Salut Florin,

    In primul rand felicitari pentru site. In al doilea rand nu m-am uitat la betfair, insa la alte case de pariuri gen bet365 cotele pentru peste 0.5 goluri pentru meciurile din campionatele in care se marcheaza des sunt destul de mici, la modul 1.04 - 1.06. Chiar asa de mare sa fie diferenta de cota intre betfair si acestea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cipi diferentele sunt mari pentru ca de exemplu la o cota de 1,04 la Gamebookers la betfair e 1,08 la acelasi meci.E diferenta mare iar pe termen lung se vede in buzunar.
    Daca vrei sa joci pe cel putin un gol marcat betfair e cea mai buna casa.Au si sub 7,5 sau 8,5 goluri, pe cote mici intradevar, dar tipul asta de pariu nu il gasesti la alte case.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?