Tipuri de money management pentru pariuri

1. Easy money- In ce consta ea : se porneste de la o banca , apoi se reinvesteste noua banca intr-un alt pariu si asa mai departe . Practic avem un combo urias format din 40-50 de meciuri ( cat de departe ne propunem sa ajungem la inceputul strategiei noastre - fie un nr. fix de pariuri castigatoare , fie o suma la care vem sa ajungem ). In general la cest tip de strategie se pariaza doar pe meciuri relativ sigure - cote mici , meciuri cu mari sanse de reusita.

2. Strategia alpinistului . In ce consta ea : se pleaca de la o banca de , sa zicem 5 euro , si se reinveste profitul pana se ajunge la cota 3 . Apoi retragem banca initiala , in cazul nostru cei 5 euro , si mergem cu banca ramasa mai departe pana atingem iar cota 3 . Ajungem la 30 de euro , retragem iar banca initiala , 10 euro in cazul nostru si asa mai departe. In cazul unui esec reincepem de la pasul anterior ( plecam de la ultima suma retrasa ).

3. Banca in 4 - acest tip de strategie presupune impartirea bancii de care dispunem pentru pariere in 4 parti egale . Se pariaza cu acest sfert de banca pana se ajunge la cota 2 , apoi se recalculeaza si se pleaca mai departe cu noua banca . In caz de esec cele 3 sferturi din banca se impart iar in 4 si se pleaca din nou la drum .

4. Strategia "cu casete" . In ce consta ea : se pleaca de la o banca initiala , apoi se noteaza toate cotele de la , sa zicem 1.01 - 1.3 si se incearca acoperirea tutror acestor cote . Se poate paria si pe cote mai mari , eliminadu-se cotele cele mai mari ramase in momentul parierii ( exemplu : pariem pe o cota de 1.65 - eliminam din lista noastra cotele 1.3 si cota 1.27 ). Practis este tot un fe de easy money , dar acest tip de strategie are un efect mai mult asupra mentalului pariorulului - pentru ca stii cate pariuri mai ai pana ajungi la finalul stategiei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?