Onoare

Acum vreo 2 zile a fost o discutie aprinsa intre mine si Cosmin pe polimedia/fain.
Intr un articol o fatuca povestea cum, dupa ce a fost buzunarita de un tiganus,de ciuda ca nu a gasit nimic a scuipat o in fata.
Eu am zis ca daca mi s ar intampla asa ceva ,indiferent ce etnie este,i as rupe maxilarul.
Cosmin spunea ca nu este normal sa lovesti un copil,pentru ca sunt medieval.A repetat cuvantul asta de multe ori.Ca ar trebui sa i explic bunele maniere ,sa l fac sa inteleaga ca a gresit,bla bla bla.
Mai fratilor ,daca ma scuipati pe mine sau pe cineva din familia mea si sunt prin zona va spitalizez.
Stiu ca barbatii in zilele noastre sunt efeminati,poarta tricouri roz,se penseaza,se rad pe picioare,varsa o lacrima la un rasarit de soare,poarta gentute in locul in care ar trebui purtate daca nu sabii,macar arme de foc.
In trecut barbatii rezolvau problemele cu o grenada iar acum suntem metrosexuali...

Comentarii

 1. Nu este nimic mai umilitor, vorbind la un nuvel nu prea grav, decat sa fii scuipat, ca fata, direct in mecla. Este socant:-?
  Si bravo, imi place atitudinea ta. Spune-i lui Cosmin ca nu mai merge de mult cu frumosul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Violenta fizica isi are rostul ei Grivie in anumite situatii cand vine vorba de atitudine civica si protejarea aproapelui. Asta ca sa nu ma gandesc ca sotia sau fiul meu ar putea pati asa ceva sau mai rau si singura lor aparare ar fi unul care scoate un pumn de flori de tei din borseta galbena sa i le arunce in ochi agresorului in semn de tolereanta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Lolz, mi se făcu frică.
  Pentru ăia care fac pe nebunii cu tine, desigur :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate unul ca acela nu mai e copil, are mintea mult prea pervertita ca sa mai poata fi considerat si tratat ca un copil. Sa-i explici ca e gresit ce-a facut? Pai te mai scuipa o data...

  RăspundețiȘtergere
 5. Andreea teoria asa cu copilul care nu-i responsabil de faptele lui e o fictiune periculoasa. Spre exemplu, daca copilul isi baga degetele n priza, priza l curenteaza. Nu i cere intii certificatul de nastere, sa vada daca are 18 ani si l poate curenta. Il curenteaza direct.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt de acord cu riposta violentă. Ar fi interesant ce ar face individul care susţine altceva dacă ar fi el în situaţia asta, i-ar citi din Micul Prinţ? E uşor să trăncănim de pe margine că drepturile omului şi ale copilului, că una, că alta, dar ia să vedem ce am face dacă am fi în situaţie? Ipocrizie ieftină. Să se înţeleagă că animalele trebuie tratate ca atare. Mi-e greaţă de asemenea atitudini lipsite de orice simţ practic.

  RăspundețiȘtergere
 7. O palma la timpul ei face cat 12 ore de explicatii.
  Sunt satul de oamenii care cred ca pot integra pe oricine in societate.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ai uitat sa pui si-o poza.. ti-o recomand eu pe asta:

  http://postimage.org/image/1tffhopfo/

  :mrgreen:

  RăspundețiȘtergere
 9. De la Lusio :Remember, it takes 42 muscles in your face to frown, but it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch slap that mother fucker!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?