Omul


Nu exista in tot universul un animal mai distructiv decat omul!Distructiv si autodistructiv!Poate doar gaurile negre ale universului,insa nu s a demonstrat ca sunt distructive decat pe jumatate!Nu a fost inca demonstrat rezultatul procesului de absortie al "gaurilor negre".Se stie ca sunt absorbante de materie cosmica,insa nu se stie in ce se transforma aceasta materie absorbita!Deci cel mai mare distrugator este OMUL!
Insa nu trebuie confundat pescuitul si / sau vanatoarea , cu distrugerea naturii . Oamenii trebuie sa manace . Chiar si cei mai infocati aparatori ai naturii , mananca , se imbraca , se incalta , etc . OMUL DISTRUGE NATURA PRIN : POLUARE , RISIPA , CONSTRUCTII IRATIONALE , INTERVENTII BRUTALE IN MEDIU , etc . In Romania au fost astfel sacrificate fara rost zone naturale de o deosebita valoare peisagistica , ecologica , economica , sociala si culturala :Balta Brailei , Insula Ada Kaleh , lacurile si baltile din Lunca Dunarii , etc . Se va plati scump pentru aceste fapte iresponsabile.
Omul distruge tot din jurul lui pentru ca deja suntem prea multi oameni pentru resursele ramase si vom fi tot mai multi si tot mai iresponsabili. Cam asta i tristul adevar.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?