Google+

Google+ seamana destul de mult cu gigantul Facebook, dar sta mai bine la cu setarile pentru confidentialitate, lasandu-va sa alegeti propriile setari si propriul continut care sa fie publicat pe pagina dumneavoastra.
Like-ul a fost inlocuit de butonul Google+, +1 ,implementare ce a avut loc de ceva vreme in Google pentru cei care si-o activau in profilul lor de Gmail.
Cateva functionalitati care sunt active pana in momentul de fata cu Google+:
Cercuri – Se pot organiza cercuri pentru a grupa prietenii, familia, cunoscutii sau crea cercuri personalizate. Se poate seta ca un anumit grup sa vada statusuri, poze etc si altele nu.
Toolbar – Ca si unele dintre celelalte servicii google, cu toolbarul aflat in partea de sus puteti naviga intre celelate unelte (Calendar, Mail, Documente, Fotografii etc)
Sparks – Un flux de stiri din diferite domenii pe care le puteti seta ca favorite pentru a avea mai usor acces la ele.
Hangout – Puteti sa porniti camera web si aveti posibilitatea sa va distrati in timp real cu unul sau mai multi dintre prietenii vostri.
Momentan accesul pe site este permis doar pentru cei care primesc invitatii din parte prietenilor, iar cei care acceseaza site-ul fara sa aiba deja cont primesc urmatorul mesaj:
„Google+ este in curs de testare limitata. In acest moment, testam produsul cu ajutorul unui numar mic de persoane, insa in curand proiectul Google+ va fi gata pentru toata lumea. Lasati-ne adresa de e-mail si ne vom asigura ca veti fi primul(a) care va afla cand putem invita mai multe persoane.”
Cei care doresc invitatii, trebuie sa aveti mail de Gmail si puteti lasa un comentariu in care imi spuneti ca vreti invitatie si sa aveti completat campul pentru mail corect.

Comentarii

  1. Am cont dar inca nu se ridica la nivelul Facebook ului.Pana una alta e doar un copil obraznic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?