Totesport

totesport.com
Pentru iubitorii curselor de cai dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la Totesport.
Exista o casa de pariuri care a trecut testul timpului. Totesport are locul sau in istorie fiind infintata in 1928, 90 de ani si inca se numara. Pe atunci Tote Bookmaker era o agentie cu un singur angajat care prelua pariurile pe cursele de cai. Astazi, Totesport este a patra casa de pariuri din UK cu peste 4000 de angajati. Totesport are una dintre cele mai credibile reputaţii din afacere. Totesport este sinonim cu cursele de cai si ofera unele din cele mai bune cote si evenimente pentru pariurile pe cursele de cai.
Totesport dispune de o oferta foarte pentru Barclays Premier League si multe bonusuri speciale pentru biletele jucate pentru aceste meciuri .Cursele de cai devin din ce in ce mai cautate pentru pariori iar Totesport sta foarte bine la acest capitol cu cel putin 5 curse zilnic .
Numele companiei: Tote Credit Ltd
Telefon:0-800-666-100
E-mail:customercare@totesport.com
Link: http://www.totesport.com
Informatii Pariere
Sporturi: American football, baseball, basketball, boxing, cricket, darts, golf, greyhounds, horse racing, motor racing, rugby, snooker, soccer, tennis.

Comentarii

  1. Buna ziua

    Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.

    Cu stima, Daniel Stroe

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok Daniel.Te voi contacta in curand.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?