Ziua Metalurgistului 2011-Targoviste

Tradiţia numită “Ziua Metalurgistului” se respectă şi anul acesta, la Târgovişte. Rând pe rând, Power Station, Deepside Deejays, Sasha Lopez, Hi-Q, Fly Project şi Zdob şi Zdub vor urca pe scenă.

Spectacolul va avea loc, sâmbătă, în parcul Chindiei din Târgovişte şi este organizat de Mechel Târgovişte, în colaborare cu Radio Minisat.

Organizatorii promit un spectacol pe cinste, cu lasere şi artificii.
Deepside Deejays (sau simplu, Deepside) este un proiect românesc de muzică house şi popcorn, înfiinţat în anul 2008. Formaţia are în componenţă 3 artişti, respectiv Vibearena, Victor de la Pena şi Dave Pryce. Primul hit a fost piesa „Beautiful Days”, care s-a bucurat de un succes enorm atât în ţară, cât şi în străinatate.
Sasha Lopez s-a nascut in Republica Moldova la Chisinau, a terminat liceu de arta si a absolvit Academia Economica ca Manager.
In 2005 lanseaza sub nume propriu primul mix in format CD intitulat- “Club City Presents”.
Au urmat colaborarile cu Tom Boxer (Lose Control), Fly Project (Wonder Girl), Vali Barbulescu (Send Your Love) si cea mai recenta cu Edward Maya (Out of Love). Serge se intoarce dupa aceste experiente, la baza profesiei sale- dj-ing-ul si imbina in prezent gig-urile din Romania si din intreaga Europa cu numarul mare de productii DANCE pe care le lanseaza sau la care pune umarul!

Sasha Lopez este un proiect in colaborare cu unul dintre cei mai importanti producatori ai momentului in Romania- Vanotek ( coproducatorul hiturilor “Chica Bomb- Dan Balan, “Beautiful Day” – Tom Boxer,Naguale” -Get Up!
Hi-Q este un grup pop românesc, fondat în 1996 în Braşov. Grupul este format din Dana Nălbaru,Mihai Sturzu si Florin Grozea.
Zdob si Zdub este o formaţie de rock-alternativ din Republica Moldova.
Înfiinţată în 1994 de un grup de amici din oraşul Străşeni, Republica Moldova, Zdob şi Zdub combină mai multe stiluri muzicale.
Zdob şi Zdub a concertat în peste 20 ţări europene.
De-a lungul anilor Zdob şi Zdub a cântat în deschidere la formaţii cu renume mondial, precum: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals ş.a.
Formaţia a participat la mai multe concursuri, de exemplu, Eurovision 2005 (unde Zdob şi Zdub a ocupat locul 6) şi Eurovision 2011.
Zdob şi Zdub a înregistrat unele piese şi a cântat live cu interpreţi de folclor, artişti ca Vasile Dinu (MC Vasile, din România), Surorile Osoianu (Moldova), Trio Erdenko (Rusia) ş.a.
Zdob şi Zdub a fost invitată să participe într-o serie de proiecte, unul dintre ele fiind Linz Europe Tour 2007-2009 - un proiect cultural european care a întrunit artişti din ţările dunărene. Ca rezultat au fost lansate piesa-colaborare dintre Hubert von Goisern, liderul Linz Europe Tour, şi Zdob şi Zdub, plus ultimul album, numit „Ethnomecanica” (Lavine/Sony Label).
Octombrie 2010 vine cu un album în limba rusă, numit „Beloe Vino/Krasnoe Vino” (din rusă – „Vin alb/Vin roşu”). Pe parcursul unei perioade îndelungate, cu ocazii diferite au fost înregistrate piese care, la fel, din varii motive, nu au fost lansate. Acum sunt aduse sub o copertă. Albumul conţine câteva colaborări, versiunea rusească a unor piese proprii şi cover-uri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?