Bonus 50 de euro la 10bet

10bet
Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la 10Bet cu un bonus de 50% pana la 50 de euro.
10Bet a aparut pe piata pariurilor sportive in anul 2003. De atunci, 10Bet a crescut foarte mult si a ajuns una dintre agentiile de pariuri online de varf. Acest succes se datoreaza in special cotelor extraordinar de mari pe care le ofera. Nici sistemul de pariuri live nu este rau, foarte multe evenimente zilnice cu multe variante de pariere. Aici puteti gasi si un concurs gen pronosport care pe noi ne-a atras foarte mult, numit “TotoPot”. Regulile sunt foarte simple iar premiile sunt foarte mari, premii de mii de euro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ghiciti cele mai multe meciuri din lista meciurilor propuse pentru concurs. Recomandam aceasta casa de pariuri care atrage prin cotele si noutatile oferite.
Sporturile pe care puteti paria

Sporturi: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, fotbal american, baseball, snooker si biliard, handbal, volei, sporturi cu motor, rugby, golf, darts, speedway, box, ciclism, polo pe apa, jocuri olimpice, floorball, etc.
Alte detalii

Miza minima: 1 EUR.
Depunere minima: minim 10 EUR.
Retragere minima: minim 10 EUR.
Castig maxim: 100.000 de LIRE.
Format cote: European (3,4) ; American (+240)
Limba si tipurile de monede disponibile

Limbi disponibile: Romana, Engleza, Franceza, Germana, Poloneza, Spaniola, Italiana, Portugheza, Turca, Chineza, Bulgara, Greaca, Rusa, Chineza, Daneza, Suedeza, Norvegiana, Finlandeza, Croata, Ceha, etc.

Monede disponibile: RON, EUR, USD, GBP, AUD, NKK, etc.

Modalitati de depunere si retragere

Metode de depunere: Carduri de credit si debit, Neteller, Moneybookers, Transfer bancar, Cec, Ukash, 1Pay, Webmoney, Paysafecard, Western Union.

Metode de retragere: Transfer bancar, Neteller, Moneybookers, Cec, Western Union, Ukash, 1Pay, Webmoney.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?