Handicap asiatic la pariuri pe victorie

Use the translate button on the right!

Handicapul asiatic a fost ‘inventat’ pentru a reduce sporturi precum fotbalul cu 3 semne (1X2) la numai doua semne (1 si 2).

In continuare sunt explicate modalitatile de pariere pentru handicapul asiatic:

Handicap (0)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul. Dacă partida se incheie la egalitate (0 goluri diferentă), suma pariată vi se returnează.

Handicap (+0.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul. Dacă partida se incheie la egalitate, pariul se imparte in două - o jumatate a mizei se consideră caştigatoare iar cealalta jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Handicap (+0.50)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat termină partida la egalitate sau invinge.


Handicap (+0.75)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat termină partida la egalitate sau invinge. Dacă este invinsa la un gol diferenţă, pierdeti jumatate din miza pariată.

Handicap (+1)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat termină partida la egalitate sau invinge. Dacă este invinsă la un gol diferenţă, suma pariata vi se returnează.

Handicap (+1.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat termină partida la egalitate sau invinge. Dacă este invinsa la un gol diferenţă, pariul se imparte in două - o jumatate a mizei se consideră caştigatoare iar cealalta jumatate este rambursată în contul dumneavoastră.

Handicap (+1.5)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge, termină partida la egalitate sau este invinsă la un gol diferentă.


Handicap (+1.75)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge, termină partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferentă. Dacă este invinsă la doua goluri diferenţă, pierdeti jumatate din miza pariată.

Handicap (+2)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge, termină partida la egalitate sau este invinsă la un gol diferentă. Dacă este invinsă la doua goluri diferenţă, miza pariată vi se returnează.


Handicap (+2.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge, termină partida la egalitate sau este invinsă la un gol diferentă. Dacă este invinsă la doua goluri diferenţă, pariul se imparte in două - o jumatate a mizei se consideră caştigatoare iar cealaltă jumatate este rambursată în contul dumneavoastră.

Handicap (+2.5)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge, termină partida la egalitate sau este invinsă la mai putin de trei goluri diferenţa.

Handicap (-0.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat invinge la cel putin un gol diferenţă. Dacă partida se incheie la egalitate, pierdeţi jumatate din miza pariată.

Handicap (-0.5)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul.

Handicap (-0.75)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat castigă meciul la cel puţin doua goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferentă de un gol, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se consideră caştigatoare iar cealaltă jumatate este rambursata în contul dumneavoastră.

Handicap (-1)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel putin două goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferenţă de un gol, miza pariată vi se returnează.


Handicap (-1.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel putin doua goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferenţă de un gol, pierdeti jumatate din miza pariată.

Handicap (-1.50)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel putin două goluri diferenţă.

Handicap (-1.75)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel putin trei goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferenţa de doua goluri, pariul se imparte in două - o jumatate se consideră caştigatoare iar cealaltă jumatate este rambursata în contul dumneavoastră.

Handicap (-2)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel puţin trei goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferenţă de doua goluri, miza pariată vi se returnează.


Handicap (-2.25)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat castigă meciul la cel puţin trei goluri diferenţă. Dacă caştigă la diferenţă de doua goluri, pierdeţi jumatate din miza pariată.

Handicap (-2.50)
Câştigaţi dacă echipa pe care aţi pariat caştigă meciul la cel putin trei goluri diferenţă.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?